Μαρτυρικά βάπτισης (μπρελόκ) με σταυρουδάκι (περίγραμμα), πον-πον, ξύλινες χάντρες και βαμβακερή φούντα.

Μαρτυρικά βάπτισης (μπρελόκ)

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Με όλες τις ευθύνες που σας περιτριγυρίζουν όσον αφορά την οργάνωση της βάπτισης, προσέξτε μη ξεχάσετε τα μαρτυρικά. Όπως λέει και το όνομά τους, τα μαρτυρικά σηματοδοτούν την παρουσία των καλεσμένων σας στο μυστήριο της βάπτισης που τελείται για να εισέλθει το νεοφώτιστο στους κόλπους της Εκκλησίας. Το διακριτικό αυτό στολίδι παραδοσιακά αποτελείται από ένα σταυρουδάκι, μια κορδελίτσα και μια καρφίτσα. Ωστόσο πέρα από αυτή την κλασσική επιλογή ρίξτε μια ματιά και σε πιο μοντέρνες ιδέες όπως τα μαρτυρικά μπρελόκ που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Τώρα τα μαρτυρικά βάπτισης γίνονται μπρελόκ. Κατάλληλα τόσο για βάπτιση αγοριού όσο και για κοριτσιού.
  • Μαρτυρικό βάπτισης (μπρελόκ) σε σιέλ αποχρώσεις.
  • Μαρτυρικό βάπτισης (μπρελόκ) σε ροζ τόνους για την κοριτσίστικη βάπτιση.

Μπρελόκ: η παιχνιδιάρικη, μοντέρνα και ταυτόχρονα σούπερ πρακτική λύση για τα μαρτυρικά της βάπτισης, είναι απείρως πιο εύκολα στη διανομή και θα αποτελέσουν ένα υπέροχο ενθύμιο, καθημερινής χρήσης για τους καλεσμένους σας. Κατάλληλα τόσο γι’ αγορίστικη όσο και για κοριτσίστικη βάπτιση.

Κρίκος με αλυσίδα και σταυρουδάκι περίγραμμα σε χρυσαφένια απόχρωση, για τα μαρτυρικά μπρελόκ βάπτισης. Χρωματίστε τις ξύλινες χάντρες με chalk paint ανάλογα με τα χρώματα που θέλετε να συνδυάσετε.

Για τη δημιουργία τους θα χρειαστείτε: ξύλινες πέρλες (διατίθενται σε συσκευασία των 80 τεμαχίων), φούντες βαμβακερές (3cm), κασμιρένια πον πον (διατίθενται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων), κορδόνι κερωμένο, chalk paint 75ml Vert Glace, κρίκο με αλυσίδα χρυσαφί (βάση του μπρελόκ) και σταυρουδάκι (περίγραμμα) κρεμαστό σε χρυσαφένια απόχρωση.

Βαμβακερές φούντες σε ροζ ή μπλε αναλόγως το φύλο του μωρού. Μαρτυρικά βάπτισης (μπρελόκ) με σταυρουδάκι (περίγραμμα), πον-πον, ξύλινες χάντρες και βαμβακερή φούντα.

Παίξτε με τους χρωματικούς συνδυασμούς (πον-πον, φούντες, χάντρες) και δημιουργείστε πρωτότυπα μαρτυρικά που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας με το χαρούμενο- τσαχπίνικο ύφος τους.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
612910 Ξύλινες Πέρλες 12mm 80τεμ. 3,20 €
233702 Φούντες Βαμβακερές 3cm 10τεμ. 2,90 €
269020 Πον Πον 2cm Κασμίρ | πακέτο 25τεμ. 0,10 € 2,50 €
688374 Κρίκος με Αλυσίδα Χρυσαφί φ15mm | πακέτο 5τεμ. 1,00 € 5,00 €
235281 Σταυρουδάκι 11mm Περίγραμμα Κρεμαστό Χρυσαφί | πακέτο 10τεμ. 0,27 € 2,70 €
095050 Κορδόνι Κερωμένο 1mm x 100m 4,00 €
614032 Chalk Paint 75ml Vert Glace 6,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments