Μαρκαδόροι για ύφασμα

Μαρκαδόροι για ύφασμα

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Όλα τα χρώματα σε ειδικούς μαρκαδόρους για να ζωγραφίσετε επάνω σε ύφασμα, πουγκιά, μπλουζάκια, καπέλα, τσάντες, καμβά, μαξιλάρια και άλλα. Τα χρώματα μπορούν να αναμιχθούν, εάν προσθέσετε νερό με ένα πινελάκι. Εφόσον στεγνώσουν, σιδερώνετε από την ανάποδη μεριά για 5 λεπτά. Μετά το ύφασμα μπορεί να πλυθεί κανονικά. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες με άλλα χρώματα μαρκαδόρων επάνω σε στεγνά σχέδια.

Μαρκαδόροι για ύφασμα

Μαρκαδόροι για ύφασμα

Διατίθενται σε 14 χρώματα: Μαύρο, Σκούρο Μπλε, Ανοιχτό Μπλε, Σκούρο Πράσινο, Ανοιχτό Πράσινο, Κίτρινο, Λευκό, Ροζ, Βιολετί, Ασημί μεταλλικό, Χρυσό μεταλλικό, Χάλκινο μεταλλικό, Πορτοκαλί, Κόκκινο. Όλα τα χρώματα έχουν μύτη παχους 4 χιλιοστών, εκτός από τα μεταλλικά (χρυσό, ασημί & χάλκινο) που έχουν 2 χιλιοστά πάχος μύτης.

Μαρκαδόροι για ύφασμα

Μαρκαδόροι για ύφασμα

Όλα τα χρώματα έχουν τον ίδιο κωδικό.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
697003 Μαρκαδόροι για ύφασμα SetaSkrib 14 χρώματα: Μαύρο, Σκούρο Μπλε, Ανοιχτό Μπλε, Σκούρο Πράσινο, Ανοιχτό Πράσινο, Κίτρινο, Λευκό, Ροζ, Βιολετί, Ασημί μεταλλικό, Χρυσό μεταλλικό, Χάλκινο μεταλλικό, Πορτοκαλί, Κόκκινο 3,70 € ο μαρκαδόρος

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Ανακαλύψτε τα στο κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας. Δες πού θα μας βρεις.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016