γαϊδουράκια παιχνίδια μάλλινα γούρια idees gia gouria gaidourakia newman

Ιδέα για γούρια: Μάλλινα γαϊδουράκια γίνονται χαριτωμένα γούρια

NewmanDIY υλικά, Εποχιακά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Είναι γνωστό πως στο bombonieres.com.gr , όπως και στο φυσικό μας κατάστημα Newman στην οδό Θησέως 10 στο Σύνταγμα, μας αρέσει να δημιουργούμε πολλά χειροποίητα αντικείμενα, κουτιά βάπτισης, μπομπονιέρες, στολισμούς, χειροτεχνίες κάθε είδους και καθώς πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μας αρέσει να δημιουργούμε γούρια και στολίδια, με σκοπό να σας προσφέρουμε έμπνευση. Για το επόμενο διάστημα, λοιπόν, θα μοιραζόμαστε μαζί σας, μέσα από τις αναρτήσεις, πολλές όμορφες ιδέες με υλικά Newman, που θα είναι γούρια, στολίδια για το δέντρο, δωράκια, διακοσμητικά…

Δείτε για παράδειγμα πώς χρησιμοποιήσαμε αυτά τα γλυκά γαϊδουράκια μαζί με ορισμένα από τα μεταλλικά κρεμαστά στοιχεία για γούρια και δημιουργήσαμε ένα χαριτωμένο παιχνίδι – γούρι. Το γαϊδουράκι – γούρι αποτελεί ένα πολύ όμορφο δώρο για να το προσφέρετε σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία θα συναντήσετε στις γιορτές και θα ανταλλάξετε επισκέψεις. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη συλλογή σε είδη συσκευασίας για να αμπαλάρετε τα δώρα σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

γαϊδουράκια παιχνίδια μάλλινα γούρια idees gia gouria gaidourakia newman

Γαϊδουράκι με κρεμαστά στοιχεία γούρια

γαϊδουράκια παιχνίδια μάλλινα γούρια idees gia gouria gaidourakia newman

Κρεμάστε μεταλλικά ή και ξύλινα στοιχεία και κάντε τα πιο πρωτότυπα γούρια – γαϊδουράκια

γαϊδουράκια παιχνίδια μάλλινα γούρια idees gia gouria gaidourakia newman

“Φορτώστε” ένα γαϊδουράκι με ευχές και καλή τυχή

Για να φτιάξετε κι εσείς τα γούρια – γαϊδουράκια, διαλέξτε γαϊδουράκι (κωδικός: 380360, τιμή: 8,90 € σε διαφορετικά σχέδια- χρώματα) και υλικά για γούρια από το κατάστημα Newman στην οδό Θησέως 10 στο Σύνταγμα και ξεκινήστε να δημιουργείτε!

γαϊδουράκια παιχνίδια μάλλινα idees gia gouria gaidourakia newman

Γαϊδουράκια, παιχνίδια από μαλλί σε παστέλ – vintage χρώματα

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments