Λινές ξεφτισμένες κορδέλες

Λινές ξεφτισμένες κορδέλες

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Λινό: Το πιο «δροσερό» ύφασμα της σεζόν είναι και πάλι στη μόδα! Άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, το λινό, ένα από τα πιο αρχαία υφάσματα, είναι πολύ αγαπητό στη βιομηχανία της μόδας, όμως φέτος, βγαίνει από τα όρια αυτά και γίνεται ο πρωταγωνιστής στο στολισμό του γάμου σας, στις μπομπονιέρες ή ακόμη και στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Κι επειδή μια κορδέλα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει την τελική πινελιά στα δημιουργήματα σας, είτε μιλάμε για χειροτεχνίες, είτε για μπομπονιέρες και στολισμό, είτε απλώς για συσκευασίες δώρου, σας παρουσιάζουμε τις λινές ξεφτισμένες κορδέλες μας σε μια ποικιλία αποχρώσεων σε παλ τόνους (4cm x 10m) ή κι εκτυπωμένη σε δύο εκδοχές: Just Married ή Μr & Mrs (2cm x 20 yrds).

Διαλέξτε τις ξεφτισμένες λινές κορδέλες μας και δώστε μια καλοκαιρινή και δροσερή πνοή στις μπομπονιέρες και στις δημιουργίες σας.

Λινές ξεφτισμένες κορδέλες, εκτυπωμένες ή όχι. Σε μια ποικιλία ρομαντικών αποχρώσεων.

Λινές ξεφτισμένες κορδέλες, εκτυπωμένες ή όχι. Σε μια ποικιλία ρομαντικών αποχρώσεων.

Να σημειώσουμε ότι στο κατάστημά μας, Θησέως 10, Σύνταγμα, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε κορδέλες, σε διάφορα σχέδια και τύπους όπως γκρο, σατέν, φιλέ, δίχτυ, κορδέλες με σύρμα, με ούγια, καρό, πουά, βουάλ, οργάντζα και πολλές-πολλές άλλες. Επισκεφτείτε μας!

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
541007 Κορδέλα Λινή 4cm x 10m 6,30€
074000 Κορδέλα 2cm x 20yrds – Just Married 9,20€
070205 Κορδέλα 2cm x 20yrds – Mr & Mrs 9,20€

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments