Ρομαντική μπομπονιέρα βάπτισης με θέμα φλαμίνγκο για τη βάπτιση της μοναδικής σας ροζ πρωταγωνίστριας.

Let’s flamingo (μπομπονιέρα)

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Η τρέλα με τα φλαμίνγκο συνεχίζεται και φέτος, αφού ως θέμα για την κοριτσίστικη βάπτιση τραβάει εύκολα τα βλέμματα, χαρίζοντας ροζ λάμψη, όμορφα σχέδια κι εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία & αξεσουάρ τόσο για τις μπομπονιέρες όσο και για τον στολισμό σας.

Ιδανική για μυστήρια προγραμματισμένα τους ανοιξιάτικους ή τους καλοκαιρινούς μήνες, η μπομπονιέρα «Let’s flamingo» συνδυάζει τα υπέροχα τσόχινα κρεμαστά διακοσμητικά φλαμίνγκο με μια μικρή τούλινη μπομπονιέρα σε λευκή απόχρωση. Κομψή, λιτή κι έξτρα ροζ θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο της σημαντικής ημέρας που η μικρούλα σας θα πάρει το όνομα της.

Κοριτσίστικη μπομπονιέρα βάπτισης με ροζ τσόχινο διακοσμητικό φλαμίνγκο, ενσωματωμένο σε τούλινη μικρή μπομπονιέρα (λευκή).

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: κρεμαστά ροζ φλαμίνγκο από τσόχα, τούλι γαλλικό (λευκό), σπάγκο σε φυσική απόχρωση και κουφέτα Χατζηγιαννάκης.

Κρεμαστό διακοσμητικό φλαμίνγκο από τσόχα με θηλιά από σπάγκο σε φυσική απόχρωση.

Κρεμαστό διακοσμητικό φλαμίνγκο από τσόχα με θηλιά από σπάγκο σε φυσική απόχρωση.

Το θέμα φλαμίνγκο σας δίνει τη δυνατότητα να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, δημιουργώντας, αναλόγως και με την εποχή που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, ένα πανέμορφο σκηνικό για τη βάπτιση. Γεμάτο τροπικές αποχρώσεις, λούτρινα φλαμίνγκο, εκκεντρικά centerpieces και ό, τι άλλο ροζ και φτερωτό μπορεί να βάλει ο νους σας.

Η τρέλα με τα φλαμίνγκο συνεχίζεται και φέτος με τις υπέροχες μπομπονιέρες «Let’s flamingo».

Η τρέλα με τα φλαμίνγκο συνεχίζεται και φέτος με τις υπέροχες μπομπονιέρες «Let’s flamingo».

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
349065 Κρεμαστό Ροζ Φλαμίνγκο από Τσόχα 2,90 €
341001 Τούλι Γαλλικό 50x50cm Λευκά | πακέτο 100τεμ. 20,40 €
683000 Σπάγγος κάνναβης 2,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments