Λαμπάδες με κουκλάκια Φελτ (μπρελόκ)

Λαμπάδες με κουκλάκια Φελτ (μπρελόκ)

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Εποχιακά, Υλικά

Το Πάσχα πλησιάζει κι αν δεν έχετε ήδη διαλέξει τις λαμπάδες και τα πασχαλινά δωράκια για τα βαφτιστήρια σας, σίγουρα θα ερωτευτείτε με τις DYI προτάσεις που σας παρουσιάζουμε σήμερα. Οι λαμπάδες με κουκλάκια-μπρελόκ Φελτ (κοριτσάκια) σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων είναι πανέμορφες, απλές και πάνω από όλα πρακτικές αφού τα ιδιαίτερα αυτά μπρελόκ σίγουρα θα βρουν πολλές χρήσεις και μετά το πέρας των γιορτών.

Το Φελτ είναι ένα υλικό από πεπιεσμένες μάλλινες ίνες που έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της χειροτεχνίας και των DYI κατασκευών. Η τεχνική μάλιστα του felting είναι ο αρχαιότερος τρόπος κατασκευής υφάσματος και χρονολογείται πριν από το 6500 π.Χ. Το χρησιμοποιούσαν δε και στην Αρχαία Ελλάδα και το ονόμαζαν πήλιμα.

Κουκλάκια φελτ (Νεράιδα) με μακριά μαλλιά και μπότες. Πασχαλινές λαμπάδες με κουκλάκια φελτ (μπρελόκ) για τις μικρές σας βαφτιστήρες.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε για την δημιουργία των ξεχωριστών αυτών λαμπάδων που προορίζονται κυρίως για κορίτσια (μικρότερα ή μεγαλύτερα) είναι: πλακέ κεριά διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία – και τα μπρελόκ με κουκλάκια Φελτ.

Σε διάφορα χρώματα και σχέδια τα κουκλάκια φελτ (κοριτσάκια) θα κλέψουν καρδιές.

Τα χαρούμενα αυτά κουκλάκια με τα μακριά μαλλιά (κορίτσια) φοράνε φορεματάκια σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια (κόκκινο, πορτοκαλί, μωβ, χακί, κίτρινο, λουλουδάκια, σχήματα, πέρλες κλπ.) ενώ είναι και ιδιαιτέρως οικονομικά.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή των ξεχωριστών αυτών λαμπάδων είναι: πλακέ κεριά και μπρελόκ με κουκλάκια φελτ.

Πασχαλινές λαμπάδες με κουκλάκια φελτ λοιπόν για να συμβαδίσετε κι εσείς με τις τελευταίες τάσεις της μόδας στις DYI κατασκευές.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
700918 Μπρελόκ Κούκλα Νεράιδα Φελτ 8,50 €
700920 Μπρελόκ Κούκλα Ποδιά Φελτ 5,80 €
700921 Μπρελόκ Κούκλα Λουλούδι Φελτ 5,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments