Κουτί ευχών ξύλινο με λευκή πατίνα και σχέδιο καρδούλας στο καπάκι για ένα country ethnic στυλ.

Ξύλινο κουτί ευχών σε τρεις αποχρώσεις με ευχές-καρδούλες

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Τι πιο όμορφο, από το να ξεκινάτε την πρώτη μέρα του έγγαμου βίου σας διαβάζοντας τις υπέροχες ευχές των φίλων και των συγγενών σας; Τα τελευταία χρόνια η ιδέα του ευχολόγιου έχει αγαπηθεί πολύ κι εκτός από τα κλασσικά βιβλία ευχών, άπειρες ευφάνταστες ιδέες έχουν βρει εφαρμογή. Μία από τις αγαπημένες μας είναι τα ξύλινα κουτιά ευχών με καρδούλες, την οποία έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς σε διάφορες εκδοχές.

Σε αυτήν την ανάρτηση ένας λόγος παραπάνω αφού τα ξύλινα κουτιά με σχισμή στο καπάκι είναι πανέμορφα κι έχουν ιδανικές αναλογίες (25 x 25 x 15 εκ.). Σε τρεις παραλλαγές για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην σύνθεση του δικού σας τραπεζιού ευχών: κουτί off white, κουτί ευχών με μαυροπίνακα και κουτί ξύλινο με λευκή πατίνα.

Ξύλινο κουτί ευχών σε off white απόχρωση με σχισμή στο καπάκι και λευκές καρδούλες για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους.

Ξεχάστε λοιπόν τα «βαρετά» βιβλία ευχών, προμηθευτείτε καρδούλες -διατίθενται σε δυο μεγέθη (6ή 8 εκ.) και σε δύο αποχρώσεις (φυσικό και λευκό) και αφήστε τους καλεσμένους σας να γράψουν τις ευχές τους με την παιχνιδιάρικη διάθεση που θα τους προκαλέσει το ξεχωριστό αυτό βιβλίο ευχών.

Περάστε κορδόνι κερωμένο στις καρδιές και μεταμορφώστε τις στα πιο γλυκά κρεμαστά διακοσμητικά.

Φυσικά τα ξύλινα κουτιά με καρδούλες είναι κατάλληλα και για το μυστήριο της βάπτισης. Μην ξεχνάμε πόσο τρυφερό και συγκινητικό θα είναι να μπορούν τα παιδάκια μας μετά από χρόνια να διαβάσουν ευχές από τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους το γεγονός της βάπτισής τους.

ύλινο κουτί ευχών με μαυροπίνακα, στον οποίο μπορείτε να γράΞύλινο κουτί ευχών με μαυροπίνακα, στον οποίο μπορείτε να γράψετε τα ονόματά σας, την ημερομηνία του γάμου σας ή ακόμη και: Γράψε την ευχή και ρίξε τη στο κουτί. Ξύλινο κουτί ευχών με μαυροπίνακα, στον οποίο μπορείτε να γράψετε τα ονόματά σας, την ημερομηνία του γάμου σας ή ακόμη και: Γράψε την ευχή και ρίξε τη στο κουτί.

Τip: Οι μικρές τρύπες που βλέπετε στις καρδούλες, είναι για να μπορέσετε μετά χρησιμοποιώντας κορδόνι κερωμένο, να κρεμάσετε τις καρδούλες, γεμάτες ευχές πια σε κάποιο τοίχο του σπιτιού σας, κάποιο φυτό ή ακόμη και ως στολίδι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
074034 Κουτί Ευχών Ξύλινο Off White 25 x 25 x 15cm 28,50 €
074035 Κουτί Ευχών με Μαυροπίνακα 25 x 25 x 15cm 28,50 €
074004 Κουτί Ευχών Ξύλινο 25 x 25 x 15cm 28,50 €
095050 Κορδόνι Κερωμένο 1mm x 100m 4,00 €
226513 Καρδιά Ξύλινη 8cm | πακέτο 5τεμ. 0,50 € 2,50 €
074006 Καρδιά Ξύλινη 6cm | πακέτο 50τεμ. 0,25 € 12,50 €
074032 Καρδιά Ξύλινη Λευκή 6cm | πακέτο 50τεμ. 0,30 € 15,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan Θησέως 10 στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017