Υφασμάτινο Crochet για τις κρεμαστές μπομπονιέρες «τσίου-τσίου».

Κρεμαστή μπομπονιέρα… «τσίου τσίου»

Newman DIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Παρουσιάζοντας σας διαρκώς υλικά και ιδέες για μια πρωτότυπη και ξεχωριστή βάπτιση, ήρθε η ώρα να εισέλθουμε και στο θαυμαστό κόσμο των πουλιών, αναζητώντας έμπνευση για τη διακόσμηση, το θέμα της βάπτισης και φυσικά τις μπομπονιέρες. Αν σκεφτούμε μάλιστα πόσα παιδικά τραγουδάκια ή παραμύθια είναι αφιερωμένα στους φτερωτούς μας φίλους, σίγουρα δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τις πανέμορφες DIY κρεμαστές μπομπονιέρες τσίου-τσίου, κατάλληλες τόσο γι’ αγορίστικη όσο και για κοριτσίστικη βάπτιση.

Κρεμαστή μπομπονιέρα «τσίου-τσίου» με διακοσμητικά πουλάκια από γύψο και υφασμάτινο Crochet.

Τα χειροποίητα διακοσμητικά πουλάκια από γύψο με τους υπέροχους χρωματισμούς (καφετί, σιέλ, ροζ) και το κίτρινο ράμφος τους, θα αποτελέσουν το ιδανικό στολίδι στην κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης, για τη δημιουργία της οποίας θα χρειαστείτε επίσης: υφασμάτινο Crochet, κορδόνι γιούτα ψιλό και τούλι ελληνικό.

Υφασμάτινο Crochet (2.5cm x 9.10m) σε οχτώ υπέροχες παστέλ αποχρώσεις.

Το υφασμάτινο Crochet (2.5cm x 9.10m) όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες διατίθεται σε 8 διαφορετικές παστέλ αποχρώσεις, δίνοντας σας τη δυνατότητα να παίξετε με τους χρωματικούς συνδυασμούς, αναλόγως το φύλο του μωρού πάντα και της παλέτας που θα επιλέξετε.

Υφασμάτινο Crochet (2.5cm x 9.10m) σε οχτώ υπέροχες παστέλ αποχρώσεις.

Προμηθευτείτε τούλι ελληνικό για να τυλίξετε μεμονωμένα τα κουφέτα Χατζηγιαννάκης (προτείνουμε τα πολύχρωμα Crispy) και κορδόνι γιούτα ψιλό για να ενσωματώσετε τα κουφέτα στο σώμα της μπομπονιέρας.

Κρεμαστή μπομπονιέρα με πουλάκια από γύψο, κατάλληλη τόσο γι’ αγορίστικη όσο και για κοριτσίστικη βάπτιση.

Μια χαρούμενη κρεμαστή μπομπονιέρα σε υπέροχα χρώματα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους με το ιδιαίτερο, χειροποίητο γούστο της.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
349120 Κρεμαστό Γύψινο Σιελ Πουλί Κίτρινο Ράμφος 2,10 €
349121 Κρεμαστό Γύψινο Καφέ Πουλί Κίτρινο Ράμφος 2,10 €
349122 Κρεμαστό Γύψινο Ροζ Πουλί Κίτρινο Ράμφος 2,10 €
092168 Υφασμάτινο Crochet 2.5cm x 10yds 3,70 €
091788 Κορδόνι Γιούτα Ψιλό 50 Μέτρα 3,50 €
341060 Τούλι Ελληνικό 12x12cm 100τεμ. 2,10 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments