Κρεμαστή λαμπάδα με χάντρα και διακοσμητική «σοφή» κουκουβάγια.

Κρεμαστή λαμπάδα με κουκουβάγια και χάντρα

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, My DIY day!, Εποχιακά, Υλικά

Στην Ελλάδα έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τις κουκουβάγιες, αφού από την αρχαιότητα συνδέονται με την Σοφία και τη Δικαιοσύνη. Φαίνεται όμως πως και οι υπόλοιποι λαοί έχουν αρχίσει να έχουν την ίδια τρέλα, αφού οι γλυκές μας κουκουβάγιες έχουν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και trendy, home accessories. Μαξιλάρια, ταπετσαρίες, διακοσμητικά και ό, τι άλλο βάλει ο νους σας έχουν ως πρωταγωνιστικό στοιχείο τα ιδιαίτερα αυτά «σοφά» πουλιά. Θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από τις πασχαλινές μας λαμπάδες;

Mε χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα τις κρεμαστές λαμπάδες με χάντρα και κουκουβάγια, μια έμπνευση της Λίλιαν Νιούμαν, που πάντα φροντίζει να μας παρουσιάζει τις πιο πρωτότυπες και εύκολες DIY προτάσεις για κάθε είδους περίσταση.

Διακοσμητικές σοφές κουκουβάγιες (κρεμαστές) και χάντρες σε σιέλ αποχρώσεις. Κρεμαστή πασχαλινή λαμπάδα με κουκουβάγια σε ποικιλία σχεδίων και αποχρώσεων.

Βάση μας τα κρεμαστά αρωματικά τετράγωνα κεριά με μακρύ φυτίλι (για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ και στολίδι μας οι χάντρες σε σιέλ σε συνδυασμό με τις σούπερ γλυκές διακοσμητικές κρεμαστές κουκουβάγιες.

Διακοσμητικές κουκουβάγιες κρεμαστές σε ποικιλία σχεδίων για τις πασχαλινές σας λαμπάδες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες οι κουκουβάγιες διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και αποχρώσεων, προκειμένου να διαλέξετε αυτήν που σας αρέσει περισσότερο ή που ταιριάζει καλύτερα με την απόχρωση του αρωματικού κεριού που θα επιλέξετε.

Τετράγωνα αρωματικά κεριά με μακρύ φυτίλι για κρεμαστές λαμπάδες που θα ξεχωρίσουν.

Κρεμαστή λαμπάδα με χάντρα και κουκουβάγια λοιπόν, για τα σοφά μας βαφτιστήρια που τα ξέρουν όλα πολύ καλύτερα από εμάς όπως όλα τα παιδιά.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟ10ΝΑΔΑΣ
690007 Κουκουβάγιες Κρεμαστές 5,90 €
700445 Χάντρα Οινοπνευματί φ20mm 10 τεμ. 5,90 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018