Choco Almond premium taste sampania

Τα μυστικά του Κουφέτου

NewmanΒάπτιση, Γάμος, Υλικά

Χαρακτηριστικά ενός “ποιοτικού” κουφέτου

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη συνεχίζει να παράγει νέα προϊόντα διατηρώντας και συνδυάζοντας απολαυστικές γεύσεις και άριστη ποιότητα έχοντας κατακτήσει επανειλημμένες φορές βραβεία και ανώτατες διακρίσεις για την γεύση και την ποιότητα των ειδών της.

Το κάθε κουφέτο που φέρει το «επώνυμο» Χατζηγιαννάκη είναι πάντα ιδιαίτερο και ξεχωριστό, γιατί οι λεπτομέρειες στα χαρακτηριστικά του ποιοτικού κουφέτου είναι εκείνες που κάνουν την διαφορα.

Choco Almond premium taste sampania

Κουφέτα Χατζηγιαννάκη


Τα ΜΥΣΤΙΚΑ ενός ποιοτικού κουφέτου:

1. Καταρχήν, ο πυρήνας του κουφέτου αποτελεί την αρχική και αξιοσημείωτη διαφορά. Τα κουφέτα αμυγδάλου, περιέχουν ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο αρίστης ποιότητας και μεγάλο σε μέγεθος. Τα κουφέτα με σοκολάτα, περιέχουν πραγματική σοκολάτα (μαύρη, γάλακτος ή λευκή), μη χρωματισμένη, που παράγεται από τους τεχνίτες μας, οι οποίοι καταθέτοντας την τεχνική τους και το μεράκι τους, τηρώντας ταυτόχρονα τους κανόνες διασφάλισης ποιότητας σε όλο το φάσμα των παραγωγικών διεργασιών, μας χαρίζουν το τέλειο αποτέλεσμα που όλοι γευόμαστε στις καλύτερες στιγμές της ζωής μας.

2. Η δεύτερη σημαντική και βασική διαφορά ενός ποιοτικού κουφέτου, είναι η λεπτή επίστρωση ζάχαρης, πολύ καλής ποιότητας, που καλύπτει τον πυρήνα του κουφέτου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να «σπάει» εύκολα το κουφέτο και να αναδεικνύεται η γεύση του. Η επιλογή για την αγορά της πρώτης ύλης είναι σύμφωνη με την επικείμενη νομοθεσία και τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές. Επιπλέον, η λεπτή στρώση ζάχαρης, δίνει την δυνατότητα παραγωγής περισσότερων κουφέτων ανά κιλό και κατ’ επέκταση περισσότερα τεμάχια σε μπομπονιέρες. Αντίθετα, κάποια εισαγόμενα κουφέτα, που ξεκινούν με μικρότερη αρχική τιμή, και δίνουν την εντύπωση της πιο συμφέρουσας αγοράς, ουσιαστικά όμως είναι ακριβότερα, αφού η επίστρωση ζάχαρης που καλύπτει το κουφέτο είναι πολύ περισσότερη, οπότε αντιστοιχούν λιγότερα κουφέτα ανά κιλό.

3. Η τελευταία πινελιά στην τελειοποίηση ενός ποιοτικού κουφέτου, είναι η βέλτιστη εμφάνισή του, η οποία αποτελεί τον «καθρέφτη» της καλής ποιότητας του εσωτερικού του. Το τελευταίο χαρακτηριστικό, λοιπόν, είναι η λεία επιφάνειά του, σε λευκή ή χρωματιστή απόχρωση, σε ματ ή γυαλισμένο τύπο.

4. Σημαντικό ρόλο στην διατήρηση των παραπάνω χαρακτηριστικών παίζει ο χρόνος διατηρησιμότητας και αποθήκευσης των κουφέτων. Οι πελάτες μας παραγγέλνουν τις ποσότητες που έχουν άμεσα ανάγκη, χωρίς να χρειάζεται να τα αποθηκεύουν για άγνωστο χρονικό διάστημα, παρέχοντας στους καταναλωτές πάντα φρέσκα προϊόντα, σε αντίθεση με τα κουφέτα εισαγωγής.

Συμβουλή προς όλους τους τελικούς καταναλωτές :

Στην περίπτωση που επιλέξετε κουφέτα Χατζηγιαννάκη, να ζητάτε από το κατάστημα που θα σας τα προμηθεύσει Δελτίο Παραγγελίας στο οποίο να αναγράφεται η φράση «ΚΟΥΦΕΤΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ» καθώς και το είδος κουφέτου που επιθυμείτε για τις μπομπονιέρες σας.

Το παραπάνω άρθρο μπορείτε να το βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη

Προμηθευτείτε μαζί με τα υλικά της μπομπονιέρας σας κουφέτα Χατζηγιαννάκη από τo NewMan!

Leave your idea or comments