Κοριτσίστικη μπομπονιέρα με μπρελόκ κουκλάκια

Κοριτσίστικη μπομπονιέρα με μπρελόκ κουκλάκια

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Τα παιδιά παντού και πάντα μεγαλώνουν παίζοντας. Επειδή δεν εκφράζονται εύκολα με τα λόγια το παιχνίδι αποκτά για αυτά ζωτική σημασία , αφού μέσα από αυτό δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους, διάφορους κοινωνικούς ρόλους και τρόπους επικοινωνίας. Είναι εντυπωσιακό πώς για παράδειγμα οι κούκλες υπήρχαν σχεδόν παντού, σε όλους τους λαούς και η ιστορία τους πάει πολύ πίσω και χάνεται στους αιώνες. Και παρά που έχουν εξελιχτεί στη μορφή, παραμένουν ίδιες στην ουσία.

Γι’ αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους σας προτείνουμε την κοριτσίστικη αυτή μπομπονιέρα με τα πανέμορφα μπρελόκ κουκλάκια. Φοράνε πλεχτά πολύχρωμα φορέματα, σκουφί κι έχουν κοτσιδάκια. Σε τέσσερις εκδοχές: κοριτσάκι σε πράσινες-χακί αποχρώσεις, σε μπορντώ-κόκκινες, σε μπλε-σιέλ και γήινες καφετιές. Συνδυασμένες με πουγκί από λινάτσα σε φυσική απόχρωση θα κλέψουν τις εντυπώσεις κι εκτός από παιχνίδι, θα χρησιμοποιηθούν σίγουρα και σαν μπρελόκ.

Τα μπρελόκ κουκλάκια σε τέσσερις αποχρώσεις είναι σούπερ χαρούμενα και χαριτωμένα. Πουγκί από λινάτσα με μπρελόκ κουκλάκι σε πράσινη-χακί απόχρωση.

Η ξύλινη ονειροπαγίδα με φτερά είναι ιδανική για να στολίσει το τραπέζι ευχών της βάπτισης, την λαμπάδα ή ακόμη και να δοθεί ως δωράκι στους καλεσμένους σας, επίσης δένει χρωματικά με τα κουκλάκια μας, δίνοντας έναν ενιαίο τόνο στο στολισμό σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
232853 Πουγκί Λινάτσα Φυσικό 10 x 14cm | πακέτο 12τεμ. 0,60 € 7,20 €
290493 Ξύλινη Ονειροπαγίδα Φτερά 3,50 €
290456 Κοριτσάκια Μπρελόκ | πακέτο 5τεμ. 0,60 € 3,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017