Δημιουργήστε μια ξεχωριστή χειμωνιάτικη μπομπονιέρα χρησιμοποιώντας διαλεχτά υλικά που θα βρείτε στο κατάστημα Newman, Θησέως 10, Σύνταγμα.

Κλασσική μπομπονιέρα σε χειμωνιάτικες αποχρώσεις

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Εποχιακά, Υλικά, Χριστούγεννα

Η αγαπημένη μας ρομαντική, παραδοσιακή μπομπονιέρα γάμου, δεν χρειάζεται να δεσμευτεί σε λευκές ή ιβουάρ αποχρώσεις, ειδικά αν το μυστήριο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μέσα στην χειμερινή περίοδο. Μια από τις πιο hot τάσεις στους χειμωνιάτικους γάμους είναι η χρήση σκούρων συμπληρωματικών χρωμάτων όπως το μπλε, το γκρι ή το βαθύ κόκκινο και οι μπορντό αποχρώσεις.

Γι’ αυτό κι εμείς δημιουργήσαμε μια παραλλαγή της παραδοσιακής τούλινης μπομπονιέρας, χρησιμοποιώντας πετσετάκι δαντέλας, τούλι γαλλικό, κορδέλα σατέν, μεταλλική διακοσμητική χιονονιφάδα και κορδέλα γκρο σε βαθυκόκκινη απόχρωση, δίνοντας της έτσι ένα σύγχρονο και μοντέρνο ύφος.

Ταιριάξτε τη μεταλλική διακοσμητική χιονονιφάδα (χρυσό) με την απόχρωση των κουφέτων Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme).

Τοποθετήστε μέσα στο γαλλικό τούλι τα υπέροχα κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε μεταλλιζέ αποχρώσεις και στη συνέχεια διπλώστε το τούλι χρησιμοποιώντας όλο το ύψος του (50 x 50cm), δημιουργώντας παράλληλα το ιδιαίτερο εφέ της επιμήκυνσης σε σχέση με το πετσετάκι δαντέλας (36 x 36cm).

Χειμωνιάτικη εκδοχή της παραδοσιακής τούλινης μπομπονιέρας με πετσετάκι δαντέλας, μεταλλική χιονονιφάδα και κορδέλα γκρο σε βαθυκόκκινη απόχρωση.

Χειμωνιάτικη εκδοχή της παραδοσιακής τούλινης μπομπονιέρας με πετσετάκι δαντέλας, μεταλλική χιονονιφάδα και κορδέλα γκρο σε βαθυκόκκινη απόχρωση.

Τέλος κλείνετε την μπομπονιέρα πρώτα με σατέν δαντέλα (λευκή) στην οποία θα περάσετε την μεταλλική διακοσμητική χιονονιφάδα και μετά με κορδέλα γκρο στην υπέροχη βαθυκόκκινη απόχρωση που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Μια υπέροχη μπομπονιέρα σε κλασσικό ύφος που θα κλέψει τις εντυπώσεις στον χειμωνιάτικο γάμο σας.

Μια υπέροχη μπομπονιέρα σε κλασσικό ύφος που θα κλέψει τις εντυπώσεις στον χειμωνιάτικο γάμο σας.

Μια χειμωνιάτικη, σούπερ κομψή εκδοχή της παραδοσιακής μπομπονιέρας, που θα κλέψει καρδιές και θα ταιριάξει υπέροχα τόσο στο κλίμα των γιορτών όσο και στους υπόλοιπους χειμερινούς μήνες.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
091557 Κορδέλα Σατέν 3mm x 91.5m 2,00 €
095036 Κορδέλα Gros 25mm x 50m 8,10 €
224009 Πετσετάκι Δαντέλα 36x36cm | 25τεμ. 0,35 € 8,75 €
341002 Τούλι Γαλλικό 100τεμ. 50x50cm 21,60 €
222060 Χιονονιφάδα Κρεμαστό Χρυσό Γυαλιστερό | 10τεμ. 0,63 € 6,30 €
300780 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme Μεταλλιζέ 1kg 14,88 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments