Καπελιέρες με δαντέλα σε ρομαντικό ύφος

Καπελιέρες με δαντέλα σε ρομαντικό ύφος

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο ρομαντικό σε διακόσμηση από την δαντέλα; Όχι φυσικά κι αυτός είναι κι ο λόγος που αυτό το διαχρονικό υλικό, είναι από τα πιο αγαπημένα στον κόσμο του γάμου και της βάπτισης.

Οι δαντελένιες καπελιέρες μας αποπνέουν γοητεία κι έναν αέρα άλλης εποχής και θα κλέψουν καρδιές με το ρομαντικό κι ανεπιτήδευτο ύφος τους. Ιδανικές ως βαπτιστικό κουτί, δεν είναι τυχαίο που κατεξοχήν προτιμώνται στις βαπτίσεις. Οι λόγοι πολλοί αλλά θα εστιάσουμε στους βασικούς: οι καπελιέρες είναι κουτιά κυλινδρικά, απείρως κομψά και αρκετά μεγάλα ώστε να χωρέσουν τα βαπτιστικά ρουχαλάκια, τα λαδόπανα και τα υπόλοιπα βαπτιστικά αξεσουάρ, όπως το μπουκαλάκι λαδιού, το σαπούνι κλ.

Η καπελιέρα (φ48 x 20cm) είναι ιδανική ως βαπτιστικό κουτί και θα εντυπωσιάσει με το ρομαντικό της ύφος. Οι καπελιέρες, όχι τυχαία, προτιμώνται στις βαπτίσεις αντί του κλασικού ορθογώνιου κουτιού γιατί είναι πολύ πιο κομψές.

Φυσικά μπορείτε να τις στολίσετε επιπλέον με κορδέλες ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία που θα επιλέξετε. Πάντα σε ρομαντικούς τόνους.

Καπελιέρα/ βαπτιστικό κουτί (φ48 x 20cm) σε λευκό για την βάπτιση της μικρή σας. Οι καπελιέρες, όχι τυχαία, προτιμώνται στις βαπτίσεις αντί του κλασικού ορθογώνιου κουτιού γιατί είναι πολύ πιο κομψές.

Και φυσικά η χρήση τους δεν τελειώνει την ημέρα της βάπτισης αφού οι ρομαντικές καπελιέρες μας, είναι ιδανικά κουτιά αποθήκευσης για το σπίτι.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
070308 Καπελιέρα Εκρού/Καφέ φ48 x 20cm με Δαντέλα Λευκή 52,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017