Μη ξεχάσετε να γράψετε με μαρκαδόρο πάνω στα ξύλινα πινακάκια τα πιο αστεία μηνύματα που μπορείτε να σκεφτείτε όπως: «Έχουμε χοληστερίνη».

Καλό Πάσχα με χιούμορ + στυλ (λαμπάδες & διακόσμηση)

NewmanDIY υλικά, Εποχιακά, Υλικά

Το έθιμο της πασχαλινής λαμπάδας όπως και αυτό του σουβλίσματος του αρνιού είναι δυο από τα χαρακτηριστικότερα των Άγιων Ημερών που έρχονται, συνδεδεμένα αμφότερα με μεγάλη χαρά και εορταστικό πνεύμα. Τι θα λέγατε λοιπόν τα να συνδυάζατε δημιουργώντας τις ξεχωριστές λαμπάδες που σας παρουσιάζουμε σήμερα, διακοσμημένες με λούτρινα αρνάκια και ξύλινα πινακάκια με στικ; Μια λαμπάδα που θα ξεχωρίσει χάρη στο χιουμοριστικό της πνεύμα και θα αποσπάσει τα πιο ζεστά χαμόγελα.

Κι αν τα αρνάκια μας, που είναι αποκλειστικά vegetarian σας αρέσουν τόσο πολύ, μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε και για την πασχαλινή σας διακόσμηση ή για τα συμβολικά δωράκια σας σε φίλους και συγγενείς.

Το Πάσχα θέλει το χιούμορ του και τα λούτρινα αρνάκια μας ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους και στις εκκλησίες προκειμένου να μας ευχηθούν Καλή Ανάσταση!

Τα λούτρινα αρνάκια (στολίδια) έχουν μήκος 7cm, γουρλωτά ματάκια, πορτοκαλί παπιγιόν κι είναι έτοιμα να προσδεθούν πάνω στα ξύλινα πινακάκια με στικ, τα οποία διατίθενται σε συσκευασία των 6 τεμαχίων.

DIY πασχαλινή λαμπάδα με λούτρινο αρνάκι που κρατάει ξύλινη πινακίδα με στικ κι εύχεται: Καλό Πάσχα!

DIY πασχαλινή λαμπάδα με λούτρινο αρνάκι που κρατάει ξύλινη πινακίδα με στικ κι εύχεται: Καλό Πάσχα!

Μη διστάσετε να γράψετε πάνω στα πινακάκια τα πιο χιουμοριστικά μηνύματα που μπορείτε να σκεφτείτε όπως: «Είμαστε vegan» ή «Έχουμε χοληστερίνη», ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα κι αποσπώντας τα πιο πιπεράτα σχόλια.

Έχουν γουρλωτά ματάκια και είναι σούπερ χαριτωμένα. Διαλέξτε τα για τη διακόσμηση, τα δωράκια ή τις DIY λαμπάδες σας και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Έχουν γουρλωτά ματάκια και είναι σούπερ χαριτωμένα. Διαλέξτε τα για τη διακόσμηση, τα δωράκια ή τις DIY λαμπάδες σας και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Λούτρινα αρνάκια on strike για το φετινό Πάσχα, για λαμπάδες που θα ξεχωρίσουν, δωράκια που θα κλέψουν καρδιές και μια διακόσμηση που θα καταφέρει να κάνει τους πάντες να γελάσουν με την καρδιά τους.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
390732 Στολίδι Αρνάκι Λούτρινο 7cm 5,90 €
311012 Ξύλινος Πίνακας με Στικ | 6τεμ. 0,85 € 5,10 €
120570 Μαρκαδόρος Uni Posca PC-1MR 2.66€
180234 Κερί Πλακέ 36 x 3 x 1.2cm 2,10 €
050964 Κουτί Λαμπάδα 44 x 10 x 6cm + ζελατίνα 7.5cm φλατ | πακέτο 10 τεμ. 2,70 € 27,00 €
050965 Κουτί Λαμπάδα 44 x 10 x 6cm + ζελατίνα 7.5cm 3,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2019