Κάδρο ευχών με καρδούλες

Κάδρο ευχών με καρδούλες

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Θετική Ενέργεια +, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

«… Α! ναι, ξέχασα να σου πω,
πως τα στάχυα είναι χρυσά κι απέραντα
Γιατί σ’ αγαπώ.» (Τάσος Λειβαδίτης)

Τίποτα δεν έχει υμνηθεί περισσότερο στον κόσμο από την αγάπη. Αμέτρητα τραγούδια, ποιήματα, πίνακες ζωγραφικής έχουν σα θέμα τους αυτό το μοναδικό συναίσθημα, που μας συνεπαίρνει, μας εμπνέει και μας στροβιλίζει στη δίνη του. Και το σύμβολό της, η καρδιά.

Εμείς εδώ στο κατάστημα Newman τιμούμε την αγάπη σας και φροντίζουμε πάντα να φέρνουμε τα πιο πρωτότυπα υλικά για την διακόσμηση και το στολισμό του γάμου σας. Το κάδρο ευχών με καρδούλες, η δική μας μοντέρνα πρόταση για το τραπέζι ευχών σας. Αντί για το κλασικό βιβλίο/ ευχολόγιο διαλέξτε το χαριτωμένο αυτό κάδρο σε φυσική απόχρωση ξύλου, γεμάτο με ξύλινες καρδούλες σε φυσικό χρώμα (το κάδρο περιλαμβάνει 50 καρδούλες). Δώστε έναν κόκκινο μαρκαδόρο Posca στους καλεσμένους σας και ζητήστε τους να ζωγραφίσουν τις καρδούλες ή να γράψουν πάνω τους μια μικρή ευχή. Σίγουρα θα αποτελέσει ένα ανεκτίμητο ενθύμιο της ημέρας του γάμου σας.

Φυσικά το κάδρο με τις καρδούλες χωράει σε κάθε σπίτι που περισσεύει η αγάπη γι’ αυτό μη διστάσετε να το προσθέσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
070202 Κάδρο Ευχών 50 Καρδίες 40x40x2,5cm 24,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017