Μίνιμαλ μπομπονιέρα σε λευκό πουγκί καραβόπανο (17 x 17cm) σε δυο διαφορετικά σχέδια-παραλλαγές.

Just Married με στυλ (μπομπονιέρα)

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Οι τάσεις στους γάμους για το 2019 προστάζουν να αποφύγουμε τις υπερβολές και να δώσουμε θέση στην απλότητα και τις μινιμαλιστικές τάσεις. Αρχίζοντας από τη νυφική εμφάνιση και καταλήγοντας στη διακόσμηση, το στολισμό και τις μπομπονιέρες, οι επιλογές μας μπορούν να κινηθούν σε πιο απλές και λιτές γραμμές, χωρίς αυτό βέβαια να υποβαθμίσει τη σημασία μας στις λεπτομέρειες.

Ακολουθώντας κι εμείς λοιπόν τα τελευταία trends και χωρίς να χάνουμε τον ξεχωριστό χαρακτήρα μας, σας προτείνουμε τις μίνιμαλ μπομπονιέρες σε πουγκί λευκό (καραβόπανο) με σχέδιο Just Married (βέρες) ή με σχέδιο Νύφη + Γαμπρός = (love).

Μπομπονιέρα Just Married σε λευκό πουγκί καραβόπανο (17 x 17cm) με σχέδιο βέρες, διακοσμημένο με κορδόνι γιούτα ψιλό.

Για να δημιουργήσετε την εκδοχή Just Married θα χρειαστείτε τα λευκά πουγκάκια- καραβόπανο (17 x 17cm) με σχέδιο βέρες, κορδόνι γιούτα ψιλό, κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε περλέ απόχρωση και τούλι ελληνικό για να τυλίξετε τα κουφέτα, δίνοντας όγκο στο πουγκί και προστατεύοντας ταυτόχρονα τα κουφέτα.

Μπομπονιέρα με Γαμπρό + Νύφη σε λευκό πουγκί καραβόπανο, διακοσμημένο με μανταλάκι love (ξύλινα).

Μπομπονιέρα με Γαμπρό + Νύφη σε λευκό πουγκί καραβόπανο, διακοσμημένο με μανταλάκι love (ξύλινα).

Για να δημιουργήσετε την εκδοχή Γαμπρός + Νύφη θα χρειαστείτε τα λευκά πουγκάκια-καραβόπανο με σχέδιο ζευγάρι νεονύμφων, κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε περλέ απόχρωση, τούλι ελληνικό (33x33cm) και ξύλινα μανταλάκια love (11x2x17mm).

Μίνιμαλ υπέροχο σχέδιο Γαμπρού + Νύφης για τα λευκά πουγκάκια από καραβόπανο που θα κλέψουν καρδιές.

Μίνιμαλ υπέροχο σχέδιο Γαμπρού + Νύφης για τα λευκά πουγκάκια από καραβόπανο που θα κλέψουν καρδιές.

Μια λιτή, μοντέρνα και σούπερ καλοκαιρινή μπομπονιέρα σε πουγκί καραβόπανο, που θα κλέψει τις εντυπώσεις με τη μίνιμαλ κομψότητα της.

Γεμίστε τα πουγκάκια με κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε περλέ απόχρωση τυλιγμένα σε τούλι ελληνικό για προστασία.

Γεμίστε τα πουγκάκια με κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε περλέ απόχρωση τυλιγμένα σε τούλι ελληνικό για προστασία.

Στο κατάστημα Newman, Θησέως 10 Σύνταγμα, μπορείτε τέλος να εκτυπώσετε τα λευκά πουγκιά (καραβόπανο) με όποιο σχέδιο επιθυμείτε, δημιουργώντας τις δικές σας αγαπημένες μπομπονιέρες στο ύφος και στη θεματική που θα επιλέξετε.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
311537 Πουγκί Λευκό Καραβόπανο 17x17cm Νύφη-Γαμπρός | 5τεμ. 1,30 € 6,50 €
311539 Πουγκί Λευκό Καραβόπανο 17x17cm Βέρες | 5τεμ. 1,30 € 6,50 €
564106 Μανταλάκια 6τεμ. Ξύλινα 11x2x17mm 2,20 €
091788 Κορδόνι Γιούτα Ψιλό 50m 3,50 €
341080 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. 33x33cm 7,60 €
300212 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme Περλέ 1kg 14,07 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2019

Leave your idea or comments