Μπομπονιέρα βάπτισης!

Πώς θα φτιάξω οικονομικές μπομπονιέρες; #2

IoannaΒάπτιση, Υλικά

Επειδή η φαντασία μας δεν στερεύει ποτέ και μπορούμε να βρούμε άπειρες ιδέες για να φτιάξουμε μόνοι μας, εύκολα και οικονομικά, μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης, ας δούμε τώρα ένα άλλο παράδειγμα για το πώς να φτιάξουμε μία μπομπονιέρα βάπτισης.

Αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσουμε χάρτινο κουτάκι αντί για πουγκί, χρωματιστή κορδέλα και ένα ξύλινο παιχνιδιάρικο διακοσμητικό. Συγκεκριμένα τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

Χάρτινο κουτί, ξύλινη μαριονέτα-φιγούρα, κορδέλα χρωματιστή για να δέσουμε τη μαριονέτα μας πάνω στο κουτί και πολύχρωμα κουφέτα.

Βασικό στοιχείο είναι η μπομπονιέρα μας να μην ξεπερνάει το κόστος των 2 ευρώ και να είναι όμορφη και παιχνιδιάρικη ώστε να ξετρελάνει τους καλεσμένους μας. Είναι σίγουρο πως δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό για εσάς, καθώς στο κατάστημα Newman στη Θησέως μπορείτε να βρείτε μία τεράστια γκάμα σε κουτιά, κορδέλες και διακοσμητικά για όλα τα γούστα, για να φτιάξετε την δική σας οικονομική μπομπονιέρα. Δες πού είναι στο χάρτη.

 

Τα υλικά που επιλέξαμε είναι τα εξής:

  1. Λευκό χάρτινο κουτάκι
  2. Μία κορδέλα πορτοκαλί με κεντρικό λευκό γαζί
  3. Ξύλινη φιγούρα μαριονέτα
  4. Πολύχρωμα κουφέτα Χατζηγιαννάκη

 

 

Με τα παραπάνω υλικά φτιάξαμε αυτή τη μπομπονιέρα!

 

 

Επιλέξαμε χάρτινο κουτί 8x8x4 cm (κωδικός 070080, τιμή 0,48€).

 

 

Επιλέξαμε μαριονέτα φιγούρα 9cm (τιμή 1€) και οικολογική κορδέλα γιούτα 6mm σε πορτοκαλί χρώμα με κεντρικό γαζί λευκό (κωδικός 095230, καρούλι των 20μέτρων, τιμή 4,50€).

 

 

Και φυσικά κουφέτα Χατζηγιαννάκη με σοκολάτα σε διάφορα χρώματα! (7 κουφέτα μπορεί να κοστίζουν από 0,20 έως 0,40 €)

 

Συνήθως ο αριθμός των κουφέτων που χρησιμοποιούμε για κάθε μπομπονιέρα είναι 5,7 ή 9. Γιατί βάζουμε μονό αριθμό στις μπομπονιέρες? Δείτε σχετικά με τα κουφέτα!

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

 Οδηγίες κατασκευής μπομπονιέρας:

  1. Τοποθετούμε μέσα στο κουτί χαρτί αφής και στη συνέχεια βάζουμε τα κουφέτα.
  2. Κόβουμε 50cm από την κορδέλα 6mm.
  3. Τυλίγουμε την κορδέλα γύρω από το κουτί μαζί με την ξύλινη μαριονέτα και κάνουμε ένα μικρό φιογκάκι.

 

Και μόλις φτιάξαμε μία απλή και όμορφη μπομπονιέρα!

 

Ίσως από τους πιο εύκολους και απλούς συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε χρησιμοποιώντας υλικά καλής ποιότητας.  Εάν επιθυμείτε μπορείτε να βρείτε ακόμα πιο οικονομικά υλικά και να ρίξετε κι άλλο το κόστος της μπομπονιέρας σας!

Θα ‘θελα να δω μία άλλη ιδέα! 

Φωτογραφίες από Newman Co © 2012