ρετρό vintage κεριά γούρια keria gouria idea newman

Ιδέα για γούρια: Αρωματικά χειροποίητα κεριά γίνονται vintage γούρια

NewmanDIY υλικά, Εποχιακά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Αυτά τα κεριά – γούρια είναι vintage. Μάλιστα, θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ρετρό. Έχουν τη γοητεία της δεκαετίας του ’60 ή και του ’70. Τότε που παρόμοια σκυλάκια στόλιζαν το σπίτι, πάνω σε κεντήματα, σε κάδρα, σε μαξιλάρια, αλλά και ως “κούκλες”, οι οποίες είχαν την δική τους πολυθρόνα στο “καλό” σαλόνι. Αλλά και λίγο αργότερα, όταν τα καλά τραπεζομάντιλα της τραπεζαρίας ήταν απαραίτητα βελούδινα.

Στις μέρες μας παρατηρείται μια “μοδάτη” επιστροφή στο παρελθόν και όλα εκείνα, που ήταν απλά αντικείμενα καθημερινότητας, γίνονται στοιχεία που τραβούν την προσοχή μας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η vintage διάσταση των πραγμάτων έχει κερδίσει πολλούς σήμερα, γι’ αυτό σκεφτήκαμε και σας ετοιμάσαμε μια ανάλογη ιδέα για γούρια.

ρετρό vintage κεριά γούρια keria gouria idea newman

Ρετρό γούρια με χειροποίητα, αρωματικά κεριά και vintage σκυλάκια, διακοσμημένα με κρεμαστά στοιχεία

ρετρό vintage κεριά γούρια keria gouria idea newman

Vintage γούρι με λευκό κερί, βελούδινη κορδέλα και vintage φιγούρα σκυλάκι

ρετρό vintage κεριά γούρια keria gouria idea newman

Ρετρό γούρι με κερί, σκυλάκι με γιορτινή αμφίεση και κρεμαστό στοιχείο με το νούμερο 17 σε στυλ ρετρό

ρετρό vintage κεριά γούρια keria gouria idea newman

Κρεμαστά σκυλάκια συμπληρώνουν τα vintage γούρια με χειροποίητα κεριά

Για να φτιάξετε κι εσείς τα vintage γούρια, διαλέξτε κεριά από τη σειρά με τα rustic, χειροποίητα και αρωματικά κεριά, που παρουσιάζουμε εδώ, αλλά και υλικά για γούρια από το κατάστημα Newman στην οδό Θησέως 10 στο Σύνταγμα! Όσο για τις κορδέλες… έχουμε αναρίθμητες κορδέλες σε πολλά στυλ και χρώματα και παραλαμβάνουμε διαρκώς νέα, χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Στον πίνακα που ακολουθεί βρίσκετε επίσης τους κωδικούς των υλικών που χρησιμοποιήσαμε για την υλοποίηση αυτής της ιδέας

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
180256 Χειροποίητο κερί, ρουστίκ, αρωματικό, Φ7×14 εκ. 4,90 €
380346 Διακοσμητικά σκυλάκια σε διάφορα σχέδια, 7 – 10 εκ. 7,60 €
180651 Φέτα φυσικό ξύλο Φ12εκ. 4,20 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments