Χάρτινα οικολογικά βαλιτσάκια (2 μεγέθη) και mask tape (15mm x 5m) για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης.

I love fashion (μπομπονιέρα)

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Εποχιακά, Υλικά

Η σημερινή μας ανάρτηση είναι αφιερωμένη στα κορίτσια που αγαπάνε τη μόδα, που τρελαίνονται για ό, τι έχει σχέση με τον κόσμο της ομορφιάς και που βρέξει- χιονίσει ακολουθούνε τα trends της εποχής πιστά σαν ευαγγέλιο. Είτε το επάγγελμά σας έχει να κάνει με τον κόσμο της μόδας, είτε απλώς συνηθίζετε να παρακολουθείτε τις τάσεις και να γνωρίζετε όλους τους κανόνες με τα must/ must not wear, η μπομπονιέρα «I love fashion», θα σας ενθουσιάσει.

Χάρτινο οικολογικό βαλιτσάκι για τη διακόσμηση ή τις μπομπονιέρες σας.

Η κατασκευή της είναι απλή αφού τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε για τη δημιουργία της είναι: χάρτινα βαλιτσάκια Natural (115 x 85 x 50mm) ή χάρτινα οικολογικά βαλιτσάκια και Μask Tape.

Μπομπονιέρα «I love fashion» σε χάρτινο οικολογικό βαλιτσάκι.

Ιδανική για την μπομπονιέρα βάπτισης της μικρής σας φασιονίστας ή ακόμη και για εσάς που έχετε αποφασίσει να συνδυάσετε το γάμο με τη βάπτιση της κόρης σας.

Χάρτινα οικολογικά βαλιτσάκια (2 μεγέθη) και mask tape (15mm x 5m) για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης.

Η μόδα είναι πάντα στη μόδα οπότε τα DIY βαλιτσάκια «I love fashion» θα αποτελέσουν επίσης ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο στο τραπέζι των ευχών ή ένα όμορφο αναμνηστικό δωράκι στο πάρτι γενεθλίων της μικρής σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
349063 Χάρτινο Βαλιτσάκι Natural 115x85x50mm 2,80 €
351683 Χάρτινο Βαλιτσάκι Natural 145x105x60mm 3,00 €
614617 Mask Tape 15mm x 5m Fashionista 3,30 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments