Γούρι σε μαξιλαράκι από λινάτσα διακοσμημένο με αποξηραμένα άνθη, κανέλλα και μεταλλικές διακοσμητικές ευχές.

Γούρι-μαξιλαράκι για την καινούρια χρονιά ή τους αρραβώνες σας

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Χριστούγεννα

Αγαπάμε τα γούρια σε όλες τους τις μορφές. Κρεμαστά, μπρελόκ, μεγάλα ή μικρότερα, είναι τα ιδανικά συμβολικά δώρα για τις Γιορτές ή άλλες σημαντικές περιπτώσεις όπως είναι ο ερχομός ενός μωρού ή οι αρραβώνες ενός ζευγαριού. Κι επειδή ο Λόγος (υπόσχεση γάμου) και οι αρραβώνες επιστρέφουν δυναμικά στην μόδα, κι επειδή όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν να τηρήσουν τα έθιμά τους, σε αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε τα υπέροχα γούρια- μαξιλαράκια με ευχές, που θα αποτελέσουν τα ιδανικά καλότυχα δωράκια-ενθύμια της σημαντικής αυτής μέρας.

Ιδανικό δωράκι-ενθύμιο της ημέρας του Λόγου ή του Αρραβώνα σας.

Γούρι σε μαξιλαράκι από λινάτσα (12 x 12cm), διακοσμημένο με ματσάκι από αποξηραμένα άνθη και κανέλλα, (τα έχουμε δέσει με βελούδινη κορδέλα με ούγια), και κρεμαστά μεταλλικά διακοσμητικά.

Αναλόγως την περίσταση, διαλέγετε και το μεταλλικό διακοσμητικό.

Αναλόγως την περίσταση, διαλέγετε και τις μεταλλικές ευχές. Αν όντως το επιλέξετε ως δωράκι προς τους καλεσμένους σας την ημέρα του αρραβώνα, προτείνουμε το διακοσμητικό Αγάπη ή το διακοσμητικό Ευτυχία. Αν μάλιστα το ευτυχές γεγονός έχει οργανωθεί μέσα στις Γιορτές, τι καλύτερο από το να προσθέσετε και το επάργυρο διακοσμητικό 18 στη σύνθεση.

Γούρι σε μαξιλαράκι από λινάτσα διακοσμημένο με αποξηραμένα άνθη, κανέλλα και μεταλλικές διακοσμητικές ευχές.

Ιδανικό και ως συμβολικό δωράκι στο γιορτινό Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Εκπλήξτε τους καλεσμένους σας, προσφέροντας τους τα γούρια- μαξιλαράκια μας κι ευχηθείτε τους μέσα από την καρδιά σας μια υπέροχη ευτυχισμένη χρονιά, γεμάτη Υγεία και Αγάπη.

Tip: Για να ενσωματώσετε αρμονικά τα μεταλλικά διακοσμητικά στο μαξιλαράκι, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε φυσικό καννάβινο σπάγκο.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
074014 Μαξιλάρι Λινάτσα 12 x 12cm | πακέτο 2τεμ. 1,30 € 2,60 €
095217 Κορδέλα Βελούδο Ούγια 25mm x 10m 7,60 €
223972 Κρεμαστό «Υγεία» με Κρίκο Επάργυρο | πακέτο 2τεμ. 1,43 € 2,86 €
223974 Κρεμαστό «Αγάπη» με Κρίκο Επάργυρο | πακέτο 2τεμ. 1,65 € 3,30 €
223986 Κρεμαστό «Ευτυχία» με Κρίκο Επάργυρο | πακέτο 2τεμ. 1,75 € 3,50 €
235198 Τετράγωνο Μοτίφ «18» Επάργυρο | πακέτο 5τεμ. 0,69 € 3,45 €
001935 Σπάγκος Καννάβινος Φυσικός 2,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017