γυάλινα κρεμαστά φαναράκια για ρεσώ kremasta gialina vazakia reso

Γυάλινα κρεμαστά ρεσώ, ιδανικά για μπομπονιέρες και διακόσμηση

NewmanDIY υλικά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Ξέρουμε την αδυναμία σας σε ό, τι έχει σχέση με βαζάκια και κεριά, γι’ αυτό είμαστε βέβαιοι ότι θα σας αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα γυάλινα κρεμαστά βαζάκια ρεσώ που πρωταγωνιστούν στο άρθρο αυτό.

Είναι διαθέσιμα σε διάφανο άχρωμο γυαλί, αλλά και με γυαλί σε σιέλ απόχρωση, για να τα χρησιμοποιήσετε με μεγαλύτερη ευελιξία, όπου επιθυμείτε.

Τα κρεμαστά βαζάκια – φαναράκια μπορείτε να τα διακοσμήσετε με υλικά Newman και να στολίσετε το event, το πάρτυ, τον γάμο, το τραπέζι ευχών, μπορείτε να τα διακοσμήσετε χριστουγεννιάτικα και να στολίσετε με αυτά το σπιτικό σας ή και να τα μεταμορφώσετε σε υπέροχα γούρια για την νέα χρονιά.

Επιπλέον, φανταστείτε πόσο όμορφες μπομπονιέρες γίνονται αυτά τα κρεμαστά βαζάκια. Μια εκδοχή είναι να τοποθετήσετε μέσα στο ρεσώ μια τούλινη μπομπονιέρα ή να τοποθετήσετε απ’ ευθείας τα κουφέτα, τυλιγμένα μέσα σε ένα κομμάτι τούλι. Άλλη ιδέα είναι να δέσετε τα κουφέτα και να γίνει μια κρεμαστή μπομπονιέρα δεμένη στο ρεσώ. Σε κάθε περίπτωση, όταν βρεθείτε στο κατάστημα Newman για να προμηθευτείτε τα ρεσώ, ρωτήστε μας και θα βρούμε μαζί κι άλλες ιδέες για να τα κάνετε τις πιο πρωτότυπες μπομπονιέρες που θα αφήσουν εποχή.

γυάλινα κρεμαστά φαναράκια για ρεσώ kremasta gialina vazakia reso

Γυάλινα κρεμαστά βαζάκια διαφανή για ρεσώ, τα οποία μπορείτε να στολίσετε με υλικά Newman

γυάλινα κρεμαστά φαναράκια για ρεσώ kremasta gialina vazakia reso

Μπορείτε να στολίσετε χριστουγεννιάτικα αυτά τα γυάλινα κρεμαστά βαζάκια, αλλά και να τα φτιάξετε τέλεια γούρια

γυάλινα κρεμαστά φαναράκια για ρεσώ kremasta gialina vazakia reso

Γυάλινα κρεμαστά βαζάκια σε διάφανο, άχρωμο γυαλί και σε τιρκουάζ χρώμα

Στον ακόλουθο πίνακα βρίσκετε τους κωδικούς και τις τιμές

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
310888 Γυάλινο βαζάκι για ρεσώ, διαφανές, κρεμαστό, με συρμάτινο χερούλι, Φ5×8εκ. – συσκευασία με 6 τεμάχια 1,30 €/τεμ.
7,80 €/πακέτο 6 τεμ.
311193 Γυάλινο βαζάκι για ρεσώ, διαφανές σιέλ, κρεμαστό, με συρμάτινο χερούλι, Φ5×8εκ. – συσκευασία με 6 τεμάχια 1,50 €/τεμ.
9,00 €/πακέτο 6 τεμ.

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016