Πολύχρωμες ιδέες για τις μπομπονιέρες και το στολισμό της βάπτισης του μικρού σας μπόμπιρα.

Για το αγόρι σας και μόνο (μπομπονιέρες βάπτισης)

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Τρία βασικά πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βάπτιση σε επίπεδο planning είναι το θέμα/ concept, η σωστή διαχείριση του προϋπολογισμού που διαθέτουμε καθώς και η παιδική μας ματιά στα πράγματα που σίγουρα είναι πιο διασκεδαστική και θα μας κρατήσει μακριά από αταίριαστες επιλογές. Κι επειδή η ώρα οργάνωση της βάπτισης και της δεξίωσης για το μικρό σας αντράκι πλησιάζει, μοιραζόμαστε μαζί σας σήμερα, μερικές πολύτιμες ιδέες που περιέχουν παιδικά πολύχρωμα παιχνίδια για να κάνετε αυτή τη μέρα ξεχωριστή και να μοιραστείτε τη χαρά με τους συγγενείς και τους φίλους σας.

It’ s a little man (μπομπονιέρα)
Αγορίστικη μπομπονιέρα σε λινό πουγκί με σχέδιο: κύριος με καπέλο, μουστάκι, παπιγιόν και γυαλιά, διακοσμημένη με κορδέλα Denim (12mm x 18m). Μια ιδανική επιλογή για την μπομπονιέρα βάπτισης του μικρού σας με γούστο, στυλ, denim λεπτομέρειες και πολύ χιούμορ.

Μπομπονιέρα «Its a little man» σε λινό εκρού πουγκί, διακοσμημένη με κορδέλα Denim.

Παιδικά παιχνίδια για το στολισμό
Κι επειδή όταν σας προτρέπουμε να δείτε τα πράγματα παιδικά εννοούμε να σκεφτείτε ακόμη και το πως θα διασκεδάσετε τους μικρούς σας καλεσμένους, τι θα λέγατε για να ένα τραπέζι ευχών γεμάτο με πολύχρωμα παιδικά παιχνίδια όπως σβούρες, παιδικούς κύβους του Ρούμπικ και ξύλινα Tangram;

Ξύλινες παιδικές σβούρες γεμάτες χρώμα και όρεξη για παιχνίδι. Διατίθενται σε συσκευασία των 3 τεμαχίων. Παιδικός κύβος του Ρούμπικ και ξύλινο παζλ Tangram για το τραπέζι των ευχών και το στολισμό της βάπτισης.

Το τάνγκραμ (tangram) είναι ένα είδος παζλ που αποτελείται από επίπεδα πλακίδια που ονομάζονται ταν, τα οποία ενώνονται για να σχηματίσουν συγκεκριμένα σχήματα (αυτά που βλέπετε και στην κάρτα). Ο στόχος του παζλ είναι να διαμορφώσει το παιδί κάποιο από τα σχήματα, χρησιμοποιώντας όλα τα κομμάτια, χωρίς όμως να επικαλύπτει το ένα το άλλο. Το παιχνίδι αυτό έχει εφευρεθεί στην Κίνα και ήταν/είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και στην Ευρώπη, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν, βάζοντας το μυαλό τους σε κίνηση.

Μπομπονιέρα «Its a little man» σε λινό εκρού πουγκί, διακοσμημένη με κορδέλα Denim.

Μια οικονομική βάπτιση γεμάτη έξυπνες ιδέες που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με το πρωτότυπο concept της, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές κι αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
349024 Ξύλινο Παιχνίδι Σβούρα | πακέτο 3τεμ. 1,10 € 3,30 €
239001 Κύβος 2×2 Rubik 5x5x5cm 2,80 €
349185 Ξύλινο Παιχνίδι Tangram 2,90 €
311373 Λινό Εκρού Πουγκί με Καπέλο & Μουστάκι 14x18cm | πακέτο 10τεμ. 1,40 € 14,00 €
092029 Κορδέλα Denim 12mm x 18m 6,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments