Χριστουγεννιάτικο στολισμένο καράβι (κεραμεικό) για την εορταστική σας Διακόσμηση (14 x 22cm).

Ένα καράβι γεμάτο ευχές

NewmanDIY υλικά, Εποχιακά, Υλικά, Χριστούγεννα

Ένα στολισμένο καράβι στο σπίτι δίνει μια νότα λίγο πιο ζεστή, πιο νοσταλγική και σίγουρα, πιο ελληνική. Γιατί καλό το έθιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά, όπως και να το κάνουμε, το καραβάκι μάς θυμίζει άλλες εποχές, παλιότερες, τότε που τα παιδιά έλεγαν τα κάλαντα κρατώντας στα χέρια καραβάκια και οι νοικοκυραίοι στόλιζαν τα σπίτια τους με αυτά για να τιμήσουν τους ναυτικούς τους.

Το χριστουγεννιάτικο καράβι συμβολίζει την καινούρια πλεύση του ανθρώπου στη ζωή, μετά τη γέννηση του Χριστού, έθιμο που τιμούμε κι εμείς στο κατάστημα Newman, παρουσιάζοντας σας τα κεραμικά καραβάκια γεμάτα ευχές (14 x 22cm) που θα ξεχωρίσουν στην γιορτινή σας διακόσμηση.

Ένα δώρο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στις κάθε είδους εορταστικές σας υποχρεώσεις.

Το κεραμεικό καραβάκι με τις υπέροχες λεπτομέρειες (ελληνική σημαία, άγκυρα, χρώματα, χαντρούλες, μεταλλικό μοτίφ 2019) και με τις θερμότερες ευχές στα πανιά του (χαρά, τύχη, αγάπη, ευτυχία, ελπίδα & υγεία) είναι έτοιμο να σαλπάρει στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Κεραμεικό καράβι γεμάτο ευχές, στολισμένο με ελληνική σημαία, άγκυρα, χάντρες, μεταλλικό μοτίφ 2019 και υπέροχες ζωγραφισμένες λεπτομέρειες.

Κεραμεικό καράβι γεμάτο ευχές, στολισμένο με ελληνική σημαία, άγκυρα, χάντρες, μεταλλικό μοτίφ 2019 και υπέροχες ζωγραφισμένες λεπτομέρειες.

Επίσης μπορεί να αποτελέσει ένα κομψότατο δώρο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στις εορταστικές σας υποχρεώσεις ή ένα ξεχωριστό και συμβολικότατο διακοσμητικό στοιχείο στο τραπέζι των ευχών του γάμου ή της βάπτισης που είναι προγραμματισμένα για την χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
237395 Κεραμικό Καράβι με Ευχές 14x22cm 18,30 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018