Συσκευασίες δώρων χειροποίητες που είναι και γούρια siskevasia dorou diy gouri

DIY: Ιδέες για χειροποίητες συσκευασίες δώρων που είναι και γούρια

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Οι συσκευασίες των δώρων αποτελούν πολλές φορές από μόνες τους μια ξεχωριστή πρόκληση για κάθε έναν από τους DIYers, που αγαπούν τις χειροτεχνίες και ασχολούνται με καθετί δημιουργικό. Η περίοδος των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πολύ καλές ευκαιρίες για να διοχετεύσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας στην κατασκευή χειροποίητων δώρων για τους αγαπημένους σας, αλλά και να βάλετε την δική σας προσωπική σφραγίδα ακόμα και στις συσκευασίες των δώρων.

Εμείς, την ιδέα της χειροποίητης συσκευασίας δώρου, την πηγαίνουμε και λίγο παρακάτω σε αυτή την ανάρτηση, προτείνοντας η συσκευασία δώρου να είναι ταυτόχρονα και γούρι. Στο κατάστημα Newman διαθέτουμε πάρα πολλά υλικά συσκευασίας, υλικά χειροτεχνίας και υλικά για γούρια, ώστε να βρίσκετε πάντα αυτό που ταιριάζει με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε DIY project.

Για να σας εμπνεύσουμε και να οπτικοποιήσουμε την ιδέα που προτείνουμε, χρησιμοποιήσαμε τσάντες – φακέλους, κραφτ, ως βασικό υλικό συσκευασίας,  όμως η ιδέα μπορεί κάλλιστα να υλοποιηθεί και με χάρτινα κουτάκια και με άλλου είδους χάρτινη τσάντα και με ξύλινα κουτιά και με χαρτί κραφτ, καθώς και με άλλα είδη συσκευασίας, που θα βρείτε στο κατάστημά μας στην οδό Θησέως 10 στο Σύνταγμα.

Συσκευασία δώρου χειροποίητη που είναι και γούρι siskevasia dorou diy gouri

Τσάντα κραφτ που διακοσμήσαμε με σφραγίδες με θέμα το ταχυδρομείο, κλείσαμε την τσάντα με δίκλνωνο κορδόνι άσπρο – κόκκινο και ολοκληρώσαμε την χειροποίητη συσκευασία δώρου με μολύβι από φυσικό ξύλο και γούρι μεταλλικό σπιτάκι με το έτος.

Συσκευασία δώρου χειροποίητη που είναι και γούρι siskevasia dorou diy gouri

Τσάντα κραφτ για συσκευασία δώρου την οποία διακοσμήσαμε με σφραγίδα Thank you, με ξύλινο διακοσμητικό πουλάκι και με μεταλλικό κλειδί. Ο σπάγκος ολοκληρώνει την συσκευασία. Μπορεί να είναι η συσκευασία για τα δώρα των καλεσμένων του γάμου, της βάπτισης, του ρεβεγιόν στο σπίτι, του χριστουγεννιάτικου πάρτυ. Όλα τα υλικά χειροτεχνίας, συσκευασίας και τα απαραίτητα εργαλεία τα βρίσκετε στο κατάστημα Newman

Ακολουθεί πίνακας με τους κωδικούς και τις τιμές των βασικών υλικών που χρησιμοποιήσαμε για τις συγκεκριμένες συσκευασίες δώρου – γούρια, όμως στο κατάστημά μας θα βρείτε πλήθος επιλογών για να δημιουργήσετε τις δικές σας χειροποίητες συσκευασίες, όπως τις έχετε φανταστεί και όπως ταιριάζει στον κάθε αποδέκτη για τον οποίο τις προορίζετε!

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
063048 Τσάντα φάκελος κραφτ μικρό μέγεθος – πακέτο με 25 τεμάχια 0,18 €/τεμ
4,50 €/πακέτο 25 τεμ.
063049 Τσάντα φάκελος κραφτ Νο 1 9,5Χ16,5Χ5εκ. – πακέτο με 25 τεμάχια 0,21 €/τεμ
5,25 €/πακέτο 25 τεμ.
063050 Τσάντα φάκελος κραφτ Νο 2 12Χ21,5Χ5εκ. – πακέτο με 25 τεμάχια 0,25 €/τεμ
6,25 €/πακέτο 25 τεμ.
001935 Σπάγκος κανναβινος, φυσικός 2,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments