Δνατελένιες μπομπονιέρες σε πουγκί

Δαντελένια πουγκιά vintage (μπομπονιέρα 1€)

Evgenia DIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Δαντελένια πουγκιά για τις μπομπονιέρες γάμου με μια νότα vintage. Είναι πολύ οικονομικά πουγκιά και η μπομπονιέρα θα βγει στο ευρώ.

Δαντελένια μυτερά πουγκιά για μπομπονιέρες!

Δνατελένιες μπομπονιέρες σε πουγκί

Δνατελένιες μπομπονιέρες σε πουγκί

Το δαντελένιο πουγκί βγαίνει σε δύο χρωματισμούς: λευκό και ιβουάρ. Γι’ αυτό κι εμείς στις μπομπονιέρες χρησιμοποιήσαμε λευκό τούλι για το λευκό πουγκί και ιβουάρ τούλι για το ιβουάρ πουγκί. Τα δύο χρώματα πουγκί έχουν τον ίδιο κωδικό και διατίθενται σε πακέτα με 10 τεμάχια ανά χρώμα.

Υλικά για να φτιάξεις μπομπονιέρες δαντελένιες

Υλικά για να φτιάξεις μπομπονιέρες δαντελένιες

Συνταγή μπομπονιέρας: Τοποθετούμε 2 φύλλα τούλι και στη μέση τους τα κουφέτα. Μαζεύουμε τα τούλια και τα τοποθετούμε μέσα στο πουγκί. Δένουμε το κορδόνι και η μπομπονιέρα μας είναι έτοιμη!

Αναλυτικά τα συστατικά της μπομπονιέρας είναι: πουγκί (0,50), δύο φύλλα τούλι (0,20€) και 5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη με αμύγδαλο και γεύσεις (περίπου 0,40€). Σύνολο για μια μπομπονιέρα τα υλικά θα μας θα στοιχίσουν μόνο 1,10€ μαζί με τα κουφέτα!

Τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω με κωδικούς και τιμές είναι τα εξής:

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΙΜΗ

095289

Πουγκί δαντέλα μυτερό με κορδόνι 17x10cm

0,50 € το πουγκί

Τούλια NewMan

Δες τα τούλια εδώ

Κουφέτα Χατζηγιαννάκη

Δες τα κουφέτα εδώ

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας...

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Ανακαλύψτε τα στο κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας. Δες στο χάρτη πού θα μας βρεις.

Φωτογραφίες από Newman Co © 2015

Leave your idea or comments