Τα δικά σας Custom Paper Bags μπορούν να τυπωθούν κι από τις δυο πλευρές ή να τυπωθούν σε περισσότερες αποχρώσεις (τετραχρωμία με ψηφιακή εκτύπωση).

Custom Paper Bags για τα δωράκια σας

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται όλο και πιο συχνά το νεόνυμφο ζευγάρι να κάνει κάποιο δωράκι στους καλεσμένους του προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους. Και φυσικά δε μιλάμε μόνο για τις μπομπονιέρες- ενθύμια αλλά και για διάφορα άλλα συμβολικά μικροδωράκια όπως αρωματικά κεριά, σαπουνάκια, βεντάλιες (ιδανικές για καλοκαιρινούς γάμους), κομπολογάκια και ό, τι άλλο βάλει ο νους σας.

Αν είστε από τα ζευγάρια που ήδη έχετε αποφασίσει τα δικά σας συμβολικά δωράκια τότε σίγουρα χρειάζεστε και τις ανάλογες τσαντούλες για τα συσκευάσετε, χαρίζοντας τους το στυλ και το κομψό περιτύλιγμα που τους αξίζει.

Η Μυρσίνη κι ο Μενέλαος επέλεξαν το συγκεκριμένο σχέδιο σε χρυσαφένια απόχρωση για τα δικά του συμβολικά δωράκια. Δεν είναι πανέμορφο;

Στο κατάστημα Newman, Θησέως 10 Σύνταγμα, μπορείτε να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τις δικές σας custom paper bags, τυπωμένες με τα αρχικά σας και με κάποιο σχέδιο της επιλογής σας, όπως έκαναν κι η Μυρσίνη με τον Μενέλαο, τυπώνοντας τις λευκές χειροποίητες τσαντούλες που βλέπετε και στις φωτογραφίες (σε 16 x 24 x 7.5cm) με ψηφιακή εκτύπωση και σχέδιο σε χρυσαφί χρώμα. (Ελάχιστη παραγγελία, 100 τσάντες).

Custom Paper Bags Newman: γιατί το περιτύλιγμα είναι τόσο σημαντικό όσο και το περιεχόμενο.

Custom Paper Bags Newman: γιατί το περιτύλιγμα είναι τόσο σημαντικό όσο και το περιεχόμενο.

Επίσης μπορείτε να παίξετε με περισσότερες αποχρώσεις (τετραχρωμία), να τυπώσετε όλο το φόντο με κάποιο άλλο χρώμα της επιλογής σας ή ακόμη και να παίξετε με εικόνες καρτούν ή με ήρωες από animated films (πχ. θέμα Μπάτε σκύλοι αλέστε) αν τα τσαντάκια σας προορίζονται για τα αναμνηστικά δωράκια του παιδικού πάρτι ή για τη βάπτιση του μωρού σας.

Λευκό τσαντάκι, τυπωμένο με την τεχνική της χρυσοτυπίας, για τα συμβολικά δωράκια του νεόνυμφου ζευγαριού.

Λευκό τσαντάκι, τυπωμένο με την τεχνική της ψηφιακής εκτύπωσης, για τα συμβολικά δωράκια του νεόνυμφου ζευγαριού.

Οι χειροποίητες χάρτινες τσαντούλες (χαρτί 170gr/sm), οι οποίες αποτελούν την πρώτη ύλη μας, διατίθενται εκτός από λευκό χρώμα και σε φυσική απόχρωση (kraft), σε διάφορες διαστάσεις -δείτε αναλυτικά τον πίνακα- και διαθέτουν κορδόνι βαμβακερό (5mm x 45cm) με κόμπους στο ίδιο χρώμα με το χαρτί. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, μετά την τελική επιλογή σχεδίου, εκτιμάται στις 15 ημέρες, ενώ μετά την ελάχιστη παραγγελία των 100 συσκευασιών, εκτυπώνουμε στις εξής ποσότητες: 150, 200, 300, 500. Προσοχή: δεν εκτυπώνονται οι πλαϊνές όψεις.

Θέμα «Μπάτε σκύλοι αλέστε» για τα Custom Paper Bags που θα χρειαστείτε για το παιδικό πάρτι.

Θέμα «Μπάτε σκύλοι αλέστε» για τα Custom Paper Bags που θα χρειαστείτε για το παιδικό πάρτι.

Χάρτινο χειροποίητο τσαντάκι σε φυσική kraft απόχρωση και σε διάφορες διαστάσεις. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα.

Χάρτινο χειροποίητο τσαντάκι σε φυσική kraft απόχρωση και σε διάφορες διαστάσεις. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα.

Τα Custom Paper Bags είναι ιδανικά και για επιχειρήσεις που ετοιμάζουν τα επαγγελματικά τους επετειακά ή εποχικά δωράκια, γι’ αυτό όποιος κι αν είναι ο λόγος που χρειάζεστε τα δικά σας προσωποποιημένα τσαντάκια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να τα σχεδιάσουμε από κοινού, δημιουργώντας ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Χειροποίητα χάρτινα τσαντάκια σε λευκή ή φυσική (kraft) απόχρωση.

Χειροποίητα χάρτινα τσαντάκια σε λευκή ή φυσική (kraft) απόχρωση.

Διαθέσιμα Μεγέθη (cm) Διάσταση Εκτύπωσης (cm)
Πλάτος Ύψος Φάρδος Πλάτος Ύψος
7.5 24 16 17 25
9 39 12 13 40
10 22.5 22 23 23.5
12 37 26 27 38
12 37 36 37 38
14 36 45 47 37
13 36 54 55 37

Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2019