Ρομαντική μπομπονιέρα με άρωμα λεβάντας και κανέλας, διακοσμημένη με αποξηραμένα φυτά, δαντελοκορδέλα, τούλι δίχτυ και σατέν φινίρισμα.

Άρωμα κανέλας και λεβάντας για το γάμο σας

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Γάμος, Υλικά

Το αρωματικό και φαρμακευτικό φυτό λεβάντα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο για το μεθυστικό του άρωμα και χρώμα όσο και για τους συμβολισμούς του. Αποτελεί σύμβολο για την Αγάπη, την Προστασία, τη Σταθερότητα, την Ευτυχία, την Ειρήνη και τη Μακροζωία ενώ το απαλό μωβ χρώμα της συμβολίζει την απόλαυση και τον κεραυνοβόλο έρωτα. Στην Αγγλία και αλλού, οι ερωτευμένοι συχνά αντάλλασσαν άνθη λεβάντας ως σύμβολο αφοσίωσης ενώ οι Χριστιανοί πίστευαν πως αν γεμίσουν τις κλειδαρότρυπες με λεβάντα θα κρατήσουν έξω από το σπίτι κάθε κακή ενέργεια.

Με όλα τα παραπάνω δεν είναι διόλου τυχαίο ότι τόσο η λεβάντα όσο και η κανέλα – που συμβολίζει την αγάπη και το πάθος και είναι γνωστή για τις αφροδισιακές της ιδιότητες- αποτελούν μια διαχρονική επιλογή για το στολισμό σε πολλούς γάμους.

Η Λίλιαν Νιούμαν με έμπνευση τους ιδιαίτερους αυτούς συμβολισμούς, δημιούργησε για εσάς μια ξεχωριστή πρόταση για την μπομπονιέρα του γάμου σας που ενώνει τα χρώματα και τις ιδιότητες του ενός φυτού με του άλλου και θα λειτουργήσει ως ευχή για τη δική σας καλότυχη ένωση με τον/ την αγαπημένο σας.

Με έμπνευση τη δυνατή ένωση των δυο συμβολικών φυτών (κανέλα-λεβάντα), η μπομπονιέρα αυτή θα ξεχωρίσει.

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: υφασμάτινη γάζα χρωματιστή, τούλια δίχτυ (κυψέλη), κανέλλα ολόκληρη Ινδονησίας (8cm), λεβάντα Dark-Blue Special, δαντελοκορδέλα (μωβ απόχρωση), κορδέλα γκρο και σατέν κορδέλα επίσης σε μωβ. Υλικά, που θα τα βρείτε όλα στο κατάστημά μας, Θησέως 10, Σύνταγμα.

Κανέλα για την αγάπη και το πάθος και λεβάντα για προστασία, σταθερότητα και ευτυχία.

Η κλασική φινέτσα της μπομπονιέρας με λεβάντα και κανέλα, αποκτά ένα σύγχρονο/φυσικό touch με τη χρήση των αποξηραμένων φυτών και του τουλιού-δίχτυ, ενώ οι χρωματικοί της τόνοι την καθιστούν μια ιδανική επιλογή για γάμους που είναι προγραμματισμένοι στην εκπνοή του καλοκαιριού ή μέσα στο Φθινόπωρο.

Κλασική μπομπονιέρα με δυνατούς συμβολισμούς και μοντέρνο touch για τον γάμο σας.

Μια συμβολική μπομπονιέρα με άρωμα λεβάντας και κανέλας που θα αποτελέσει ένα υπέροχο ρομαντικό ενθύμιο του γάμου σας χωρίς να απομακρυνθεί από την κλασική/παραδοσιακή μορφή της μπομπονιέρας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
180123 Κανέλλα Ολόκληρη Ινδονησίας 8cm 250gr 3,50 €
180072 Λεβάντα Dark-Blue Special Μάτσο Γαλλίας 6,90 €
092032 Υφασμάτινη Γάζα 33x33cm Χρωματιστή  | πακέτο 50τεμ. 13,40 €
341148 Τούλια Δίχτυ Κυψέλη 39x39cm Λευκό | πακέτο 100τεμ. 22,50 €
095172 Δαντελοκορδέλα 12mm x 10m 6,70 €
091811 Κορδέλα Γκρο 23mm x 23m 4,50 €
224092 Κορδέλα Σατέν 3mm x 100m 2,10 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018