Αριστοκρατική κομψότητα για τις μπομπονιέρες σας σε μεταξωτό πουγκί Σαντούκ με λαιμό από δαντέλα σε σομόν & ιβουάρ απόχρωση (14 x 20cm).

Αριστοκρατικό μεταξένιο στυλ (μπομπονιέρα + στέφανα)

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι ονειρεύεται να πραγματοποιήσει για τη μεγαλύτερη γιορτή της αγάπης του, έναν υπέρλαμπρο γάμο, εμπλουτισμένο με πολλές αστραφτερές λεπτομέρειες, αριστοκρατική κομψότητα και γούστο. Ακόμα περισσότερο -για να είμαστε ειλικρινείς- εμείς τα κορίτσια που έχουμε μεγαλώσει με το όνειρο του πρίγκηπα και λαχταράμε ένα παραμυθένιο σκηνικό που θα μαγέψει και θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Στο κατάστημα Newman φροντίζουμε να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα, δημιουργώντας ξεχωριστές μπομπονιέρες από τα πιο ιδιαίτερα υλικά, όπως αυτές που σας παρουσιάζουμε σήμερα σε μεταξωτό πουγκί Σαντούκ, και φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια του γάμου σας όπως τα στέφανα.

Μπομπονιέρα σε μεταξωτό πουγκί Σαντούκ με λαιμό δαντέλα σε ιβουάρ απόχρωση, συνδυασμένο με στριφτό κορδόνι σε αντίστοιχη απόχρωση.

Αριστοκρατικό στυλ (μπομπονιέρα)
Τα μεταξωτά Σαντούκ πουγκάκια σε απόχρωση μόκας θα αποτελέσουν την ιδανική βάση για τις κομψές σας μπομπονιέρες με το αριστοκρατικό παραμυθένιο στυλ. Συνδυάζουν το μεταξωτό ύφασμα Σαντούκ εξαιρετικής ποιότητας -δείτε μόνο τη διαύγεια του υφάσματος και τις ιριδίζουσες αποχρώσεις του- με δαντέλα στο χρώμα της πούδρας ή σε ιβουάρ απόχρωση.

Μεταξωτό πουγκί Σαντούκ με λαιμό δαντέλα σε σομόν απόχρωση, καρφίτσες πέτου και χειροποίητα στέφανα γάμου.

Μεταξωτό πουγκί Σαντούκ με λαιμό δαντέλα στο χρώμα της πούδρας, καρφίτσες πέτου και χειροποίητα στέφανα γάμου.

Αριστοκρατική κομψότητα για τις μπομπονιέρες του γάμου σας σε δυο διαφορετικές εκδοχές.

Αριστοκρατική κομψότητα για τις μπομπονιέρες του γάμου σας σε δυο διαφορετικές εκδοχές.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Λίλιαν Νιούμαν προτείνει δυο υπέροχες εκδοχές για την ιδιαίτερη αυτή μπομπονιέρα: στην πρώτη συνδυάζετε το μεταξωτό πουγκί Σαντούκ – δαντέλα σε χρώμα  της πούδρας (14 x 20cm) με τούλινη μπομπονιέρα σε αντίστοιχη ουδέτερη απόχρωση και κορδέλα γκρο, ενώ στη δεύτερη το πουγκί- δαντέλα σε ιβουάρ απόχρωση (14 x 20cm) με κορδόνι στριφτό.

Χειροποίητα στέφανα γάμου από δέρμα και πορσελάνη για ένα ρομαντικό στυλ που θα εντυπωσιάσει.

Χειροποίητα στέφανα γάμου από δέρμα και πορσελάνη για ένα ρομαντικό στυλ που θα εντυπωσιάσει.

Στέφανα γάμου
Μας τα ζητήσατε και σας τα φέραμε. Χειροποίητα στέφανα γάμου από δέρμα και πανέμορφα πορσελάνινα λουλουδάκια για ένα ρομαντικό στυλ που θα ξεχωρίσει. Δεμένα με κορδέλα υψηλής ποιότητας, συνοδεύονται από πολυτελές κουτί και τρεις καρφίτσες πέτου.

Χειροποίητα στέφανα γάμου, δεμένα με κορδέλα υψηλής ποιότητας & τρεις καρφίτσες πέτου σε πολυτελές κουτί με σατέν ύφασμα.

Χειροποίητα στέφανα γάμου, δεμένα με κορδέλα υψηλής ποιότητας & τρεις καρφίτσες πέτου σε πολυτελές κουτί με σατέν ύφασμα.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
095261 Κορδόνι Στριφτό 3mm x 25m 6,70 €
269043 Κορδέλα Γκρο 15mm x 23m 3,30 €
349245 Μοκα Μεταξωτό Σταντουκ Πουγκί Λαιμός Χρώμα Ιβουάρ Δαντέλα 14 x 20cm | 5τεμ. 1,90 € 9,50 €
349246 Μοκα Μεταξωτό Σταντουκ Πουγκί Λαιμός  Χρώμα Πούδρας Δαντέλα 14 x 20cm | 5τεμ. 1,90 € 9,50 €
341135 Τούλι Γαλλικό 100τεμ. 45×45 Κρυσταλιζέ 22,20 €
565011 Χειροποίητα Στέφανα Δέρμα-Πορσελάνη Νo17 90,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2019