Αγορίστικη βάπτιση με θέμα φάλαινα

Αγορίστικη βάπτιση με θέμα φάλαινα

Newman DIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Πλησιάζει η μέρα της βάπτισης του μικρού σας μπόμπιρα και τα έχετε βρει σκούρα με την επιλογή του κατάλληλου θέματος που θα σας κατευθύνει στο όλο στήσιμο. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα “τεράστιο” και σούπερ δροσερό, καλοκαιρινό, μπλε θέμα όπως είναι η φάλαινα; Μη ξεχνάμε άλλωστε πως η φάλαινα τόσο στην ιστορία του Ιωνά όσο και σε πλήθος παραμυθιών και ταινιών (πχ. Ψάχνοντας την Ντόρι) συμβολίζει πάντα στο μυθικό κόσμο και στη φαντασία των παιδιών ένα πελώριο θαλάσσιο φίλο.

Φάλαινα: ένα από τα πιο hot καλοκαιρινά θέματα που θα απογειώσουν τόσο τις μπομπονιέρες όσο και το στολισμό της σημαντικής μέρας που ο μικρούλης θα αποκτήσει κι επίσημα το όνομά του.

Μίνι τούλινη μπομπονιέρα συνδυασμένη με ψάθα πολύχρωμη και διακοσμητικές ξύλινες φάλαινες (135 x 20 x 85mm) για τη μπομπονιέρα της βάπτισης.

Ξεκινάμε με την μπομπονιέρα φάλαινα σε πουγκί για τη δημιουργία της οποίας θα χρειαστείτε αρχικά τα πανέμορφα λινά πουγκάκια (13 x 17cm) με σχέδιο φάλαινα, τα οποία θα συνδυάσετε με κορδέλα ζιγκ ζαγκ σε μπλε χρώμα. Γεμίστε τα πουγκάκια με κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε αντίστοιχη απόχρωση και κλέψτε τις εντυπώσεις με μια πανέμορφη και ιδιαιτέρως οικονομική μπομπονιέρα.

Θέμα φάλαινα για τη βάπτιση του μικρού σας μπόμπιρα. Ένα καλοκαιρινό θέμα σε μπλε αποχρώσεις που θα ξεχωρίσει.

Θέμα φάλαινα για τη βάπτιση του μικρού σας μπόμπιρα. Ένα καλοκαιρινό θέμα σε μπλε αποχρώσεις που θα ξεχωρίσει.

Μια άλλη πρόταση για μπομπονιέρα φάλαινα είναι να χρησιμοποιήσετε τις σούπερ χαριτωμένες ξύλινες διακοσμητικές μπλε φάλαινες (135 x 20 x 85mm) τις οποίες θα συνδυάσετε με κλασική τούλινη μίνι μπομπονιέρα σε μπλε αποχρώσεις. Για τη δημιουργία τους θα χρειαστείτε υφασμάτινη γάζα χρωματιστή (33 x 33cm) και ψάθα πολύχρωμη.

Διακοσμητικές ξύλινες βαρκούλες (ντεκουπάζ) για τη διακόσμηση και το στολισμό της βάπτισης.

Διακοσμητικές ξύλινες βαρκούλες (ντεκουπάζ) για τη διακόσμηση και το στολισμό της βάπτισης.

Κι αν η δεύτερη εκδοχή της μπομπονιέρας φάλαινας σας φαίνεται λίγο ακριβή, μη στενοχωρηθείτε καθόλου αφού μπορείτε άνετα να τις χρησιμοποιήσετε για το στολισμό της βάπτισης (τραπέζι ευχών, εκκλησία, τραπέζι δεξίωσης) δημιουργώντας μια δροσερή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει. Συνδυάζονται μοναδικά με τις ξύλινες μπλε βαρκούλες (130 x 20 x 80mm), ολοκληρώνοντας το ιδιαίτερο αυτό θαλασσινό θέμα.

Αγορίστικη μπομπονιέρα με θέμα φάλαινα σε υφασμάτινο πουγκί (13 x 17cm), διακοσμημένο με κορδέλα ζιγκ ζαγκ σε μπλε χρώμα.

Αγορίστικη μπομπονιέρα με θέμα φάλαινα σε υφασμάτινο πουγκί (13 x 17cm), διακοσμημένο με κορδέλα ζιγκ ζαγκ σε μπλε χρώμα.

Στο κατάστημα Newman, Θησέως 10 Σύνταγμα, μπορείτε τέλος να εκτυπώσετε τα λευκά λινά πουγκάκια μας με όποιο σχέδιο επιθυμείτε, δημιουργώντας τις δικές σας αγαπημένες μπομπονιέρες στο ύφος και στη θεματική που θα επιλέξετε.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣΠΕΡΙΓΡΑΦΗΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
311500Διακοσμητική Ξύλινη Φάλαινα Ντεκουπάζ 135x20x85mm3,25 €
311505Διακοσμητική Ξύλινη Βάρκα Ντεκουπάζ 130x20x80mm3,25 €
311485Λινό Λευκό Πουγκί 13x17cm Φάλαινα1,30 €
630612Ψαθά Πολύχρωμη 50m5,50 €
092032Υφασμάτινη Γάζα Χρωματιστή 33x33cm 50τεμ.13,40 €
095174Κορδέλα Zig-Zag 8mm x 25m7,30 €
300206Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme 1kg13,83 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2019

Leave your idea or comments