Εντυπωσιακή πλεκτή ονειροπαγίδα

NewmanLilian's Handmade Creations, Βάπτιση, Γάμος, Θέματα

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή, μεγάλη ονειροπαγίδα, με ωραίο πλεκτό με το βελονάκι στο κέντρο, στολισμένη με λευκές δαντελοκορδέλες. Οι διαστάσεις της είναι Φ27 εκ. και το ύψος της 80 εκ. Η ονειροπαγίδα είναι ιδέα με την υπογραφή της κυρίας Lilian Newman, φτιαγμένη με αγάπη και υλικά από το κατάστημα Newman.

Μπορείτε να διακοσμήσετε στον γάμο ή στη βάπτιση, να επιλέξετε την ονειροπαγίδα για το υπνοδωμάτιο, αλλά και να την προσφέρετε ως δώρο, μέσα σε ένα ένα από τα υπέροχα κουτιά δώρων και πρωτότυπης συσκευασίας, που βρίσκετε στο κατάστημα Newman. Η ονειροπαγίδα αποτελεί επίσης ένα υπέροχο δώρο γάμου, αλλά και ένα πρωτότυπο δώρο για να ευχηθείτε στους φίλους σας για το μωρό τους…”Να σας ζήσει”

Μεγάλη ονειροπαγίδα με λευκές δαντέλες

Μεγάλη ονειροπαγίδα με λευκές δαντέλες

μεγάλη ονειροπαγίδα megali oneiropagida danteles

Ονειροπαγίδα για να στολίσετε στον γάμο, στην βάπτιση και μετά να βρει τη θέση της στο υπνοδωμάτιο πάνω από το κρεβάτι

μεγάλη ονειροπαγίδα megali oneiropagida danteles

Μεγάλη ονειροπαγίδα διακοσμημένη με λευκές δαντελοκορδέλες

Ο κωδικός της ονειροπαγίδας είναι 091337 και η τιμή της 45,00 € . Έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά με υλικά χειροτεχνίες και δαντελοκορδέλες από το κατάστημα Newman.

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Ανακαλύψτε τα στο κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας. Δες πού θα μας βρεις.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments