Δέντρο της Ζωής για τον ξεχωριστό γάμο σας

Δέντρο της Ζωής για τον ξεχωριστό γάμο σας

Newman DIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος

Το μυστικό ενός ξεχωριστού γάμου είναι να περιέχει πρωτοτυπία και να είναι ευχάριστος τόσο για τη στενή οικογένεια όσο και για τους καλεσμένους. Κι ενώ το δεύτερο, το πετυχαίνει κανείς επιλέγοντας να έχει γύρω του αγαπημένους ανθρώπους, το πρώτο σκέλος έχει περισσότερο να κάνει με τη συνολική διακόσμηση και διοργάνωση όσο και με τις μπομπονιέρες ή τις προσκλήσεις.

Αν λοιπόν επιθυμία σας είναι να κάνετε ένα ξεχωριστό γάμο, καλώντας λίγους και καλούς δικούς σας ανθρώπους, σίγουρα οι συμβολικές μπομπονιέρες με Δέντρο της Ζωής, είναι η επιλογή που σας ταιριάζει και που θα αφήσει τις πιο ζεστές εντυπώσεις από τη σημαντική σας μέρα.

Δέντρο της Ζωής με φυλλαράκια (737028), μονό κουφέτο κι αλυσιδούλα για την ξεχωριστή μπομπονιέρα του γάμου σας. Δέντρο της Ζωής με ματάκια (737026) στο χρώμα του μπρούτζου κι αλυσίδα με μονό κουφέτο για την μπομπονιέρα του γάμου σας.

Το κατάστημα Newman, Θησέως 10, Σύνταγμα, στηρίζει την ελληνική παραγωγή κι ευρεσιτεχνία, και σας προτείνει τις υπέροχες μπομπονιέρες με Δέντρο της Ζωής (τα μεταλλικά δεντράκια έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία επιμετάλλωσης για μεγάλη αντοχή στο χρόνο) που θα αποτελέσουν ένα υπέροχο ενθύμιο του γάμου σας.

Μπομπονιέρα - Δέντρο της Ζωής σε χρυσαφένια απόχρωση με φυλλαράκια και πέρλες πάνω σε βότσαλο.

Σε τρία σχέδια: Δέντρο της Ζωής με ματάκια στο χρώμα του μπρούτζου (737026), Δέντρο της Ζωής με φυλλαράκια στο χρώμα του μπρούτζου (737028) και Δέντρο της Ζωής με φυλλαράκια και πέρλες σε χρυσαφένια απόχρωση (737027), μπορούν και να συμπληρωθούν ως σύνθεση με βότσαλο, ενισχύοντας έτσι και την καλοκαιρινή διάθεση.

Μπομπονιέρα- Δέντρο της Ζωής με φυλλαράκια (737028) στο χρώμα του μπρούτζου. Μπομπονιέρα- Δέντρο της Ζωής με ματάκια και αλυσίδα (737026) για τον ξεχωριστό γάμο σας.

Λόγω του περίτεχνου ύφους τους και της ιδιαίτερης ποιότητας και αξίας τους, οι μπομπονιέρες με Δέντρο της Ζωής (με βότσαλο ή χωρίς) δίνονται συνήθως ανά οικογένεια και όχι ανά άτομο ενώ μπορούν επίσης να αποσταλούν μαζί με τις προσκλήσεις.

Δέντρο της Ζωής με πέρλες κι αλυσιδούλες πάνω σε βότσαλο για την μπομπονιέρα του γάμου σας.

Φυσικά τα τυχερά αυτά Δεντράκια μπορούν να αποτελέσουν κι ένα υπέροχο δωράκι για αγαπημένα σας πρόσωπα και συγγενείς, νεογέννητα μωράκια ή ακόμη και συνεργάτες.

Tip: Στη σύνθεση της συγκεκριμένης μπομπονιέρας δεν θα χρειαστείτε παρά μόνο ένα κουφέτο.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
737026 Μπομπονιέρα Γάμου Δέντρο με Μάτια 16,50 €
737028 Μπομπονιέρα Δέντρο με Φύλλα 15,00 €
737027 Μπομπονιέρα Δέντρο με βότσαλο και χάντρες 19,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments