Μεταλλικά βαλιτσάκια με θέμα ταξίδι σε γκρι/σιέλ αποχρώσεις για την μπομπονιέρα γάμου ή της βάπτισης.

Μπομπονιέρα βαλιτσάκι (γάμος & βάπτιση)

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Τα μικρά, μεταλλικά/ tins σε σχήμα τσαντάκι ή βαλιτσάκι αποτελούν μια μοντέρνα και πρωτότυπη ιδέα για τις μπομπονιέρες του γάμου ή της βάπτισης. Ειδικά, αν το θέμα σας έχει σχέση με διακοπές, ταξίδια ή χώρες και περιλαμβάνει στοιχεία όπως η υδρόγειος, οι παγκόσμιοι χάρτες, τα ΜΜΜ (όπως αεροπλάνα και πλοία), θέματα δλδ που ταιριάζουν απόλυτα στην καλοκαιρινή μας διάθεση.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια σειρά από μεταλλικά βαλιτσάκια σε ρομαντικούς, φλοράλ ή ταξιδιάρικους τόνους που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με τη φρεσκάδα και τα πρωτότυπα σχέδια τους είτε ως μπομπονιέρες γάμου, είτε ως μπομπονιέρες βάπτισης (αγόρι & κορίτσι).

Μεταλλικά βαλιτσάκια/ tins σε τραπέζιο σχήμα και ρομαντικό ύφος για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης της μικρής σας. Μεταλλικό βαλιτσάκι στο χρώμα της λεβάντας με λουλούδια, πεταλούδες και κλουβάκι (70 x 30 x 70mm). Μεταλλικό βαλιτσάκι (τραπέζιο) σε ροζ ριγέ με λουλούδια για την μπομπονιέρα του γάμου ή της βάπτισης της μικρής σας πριγκίπισσας.

Ρομαντικό ύφος
Λουλούδια, πεταλούδες, ριγέ ή πουά σχέδια και παστέλ αποχρώσεις, δίνουν στα μεταλλικά βαλιτσάκια μια ξεχωριστή ρομαντική διάσταση γεμάτη αισιοδοξία και όμορφες προτροπές όπως: Let the life have the flowers. Ιδανικά για την μπομπονιέρα του γάμου ή την μπομπονιέρα βάπτισης της μικρής σας πριγκίπισσας θα αποτελέσουν ένα υπέροχο ενθύμιο της σημαντικής σας μέρας.

Ρομαντικό μεταλλικό βαλιτσάκι/ tin στο χρώμα της μέντας (πουά) και φλοράλ μοτίβο (70 x 30 x 70mm). Συνδυάστε τα ρομαντικά μεταλλικά βαλιτσάκια με κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε ροζ ματ ή περλέ αποχρώσεις.

Ταξιδιάρικες νότες
Τα μεταλλικά βαλιτσάκια σε γκρι/σιέλ αποχρώσεις με σχέδιο τον παγκόσμιο χάρτη, αυτοκόλλητα ταξιδιωτικών προορισμών και urban στυλ είναι κατάλληλα τόσο για την μπομπονιέρα βάπτισης του μικρού σας μπόμπιρα όσο και για ένα γάμο με θέμα το ταξίδι, στο οποίο θα κυριαρχήσουν ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα όπως υδρόγειοι, γραμματόσημα, χάρτες, καρτ ποστάλ, vintage βαλίτσες κα.

Μεταλλικά βαλιτσάκια με θέμα ταξίδι σε γκρι/σιέλ αποχρώσεις για την μπομπονιέρα γάμου ή της βάπτισης (αγόρι). Μεταλλικό βαλιτσάκι με Παγκόσμιο Χάρτη (75 x 35 x 30mm) για την μπομπονιέρα γάμου & βάπτισης.

Μπορείτε επίσης να γεμίσετε τα tins με καραμελάκια, με αρωματικά, με λεβάντα, με σπόρους φυτών και ό, τι άλλο πρωτότυπο σκεφτείτε και να τα προσφέρετε ως δώρο στους καλεσμένους του πάρτι σας.

Μεταλλικό βαλιτσάκι ταξιδιού με καρό σχέδιο και stickers για την μπομπονιέρα της βάπτισης του μικρού σας. Μεταλλικό βαλιτσάκι/ tin με θέμα ταξίδι στις αγαπημένες μεγάλες πρωτεύουσες: Παρίσι, Λονδίνο, Τόκυο, Βρυξέλες κα.

Ως βάση κάτω από τα κουφέτα σοκολάτας Χατζηγιαννάκης (Bijoux Supreme) σε ροζ περλέ ή σιέλ αποχρώσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τούλι ελληνικό ή αν θέλετε να παρουσιάσετε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί αφής λευκό, χρωματιστό ή χαρτιά αφής με κάποιο μοτίβο που να ταιριάζει.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
341057 Τούλι Ελληνικό 15x15cm Λευκά | πακέτο 100τεμ. 2,90 €
074071 Μεταλλικό Βαλιτσάκι Μέντα Πουά 70x30x70mm 1,60 €
074074 Μεταλλικό Βαλιτσάκι Ταξιδιού με Χώρες 75x35x30mm 1,60 €
074075 Μεταλλικό Βαλιτσάκι Ταξιδιού με Χάρτης 75x35x30mm 1,60 €
074076 Μεταλλικό Βαλιτσάκι Ταξιδιού Καρό με Stickers 75x35x30mm 1,60 €
074077 Μεταλλικό Βαλιτσάκι Τραπέζιο με Ροζ Λουλούδια 1,60 €
074078 Μεταλλικό Βαλιτσάκι Τραπέζιο με Κλουβάκι και Λουλούδια 1,60 €
300175 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme (1451) 1kg 13,02 €
300257 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Σοκολάτας Bijoux Supreme (1452) Περλέ 1kg 14,01 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments