Ιδέες για χαρτο-μπομπονιέρες και διακοσμητικά με θέμα: ταξίδι.

Ο γύρος του κόσμου σε ένα «φύλλο»

NewmanDIY υλικά, Lilian's Handmade Creations, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά

Τελευταία σας μιλήσαμε αρκετά για ταξίδια, για ευτυχισμένους προορισμούς, για το πώς μπορείτε να φέρετε τον «κόσμο» στην διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης. Κι αυτό γιατί το θέμα «ταξίδι» εκτός του ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή trend τελευταία, μας εμπνέει και μας δίνει ένα σωρό ιδέες για τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες και γενικότερα τον στολισμό.

Σε αυτήν την ανάρτηση όμως αποφασίσαμε να σας πάμε κι ένα άλλο ταξίδι, ένα ταξίδι στο παρελθόν, στα παιδικά και μαθητικά σας χρόνια, τότε που για να περάσει η ώρα καθόσασταν και φτιάχνατε σαΐτες και καραβάκια χρησιμοποιώντας σελίδες βιβλίων . Το φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε ως μπομπονιέρες ή ως διακοσμητικά στοιχεία στον στολισμό του γάμου & της βάπτισης;

Ιδέες για χαρτο-μπομπονιέρες και διακοσμητικά με θέμα: ταξίδι.

Προμηθευτείτε φύλλα του Παγκόσμιου Χάρτη, δείτε προσεχτικά τα βίντεο με τις οδηγίες και φτιάξτε τις πιο πρωτότυπες και ταξιδιάρικες μπομπονιέρες για τον γάμο ή την βάπτιση.

Ιδέες για χαρτο-μπομπονιέρες και διακοσμητικά με θέμα: ταξίδι.

Tip: Εκτός από μπομπονιέρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις χαρτο-κατασκευές ως διακοσμητικά στοιχεία στο τραπέζι των ευχών, για να αριθμήσετε τα τραπέζια της δεξίωσης ή ως ενθύμια-δωράκια της σημαντικής σας μέρας. Θα τα εκτιμήσουν δεόντως τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι σας καλεσμένοι.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
730007 Παγκόσμιος Χάρτης φύλλο 75x42cm 0,95 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017