Στέφανα και διακόσμηση γάμου

Στέφανα και διακόσμηση γάμου

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Γάμος, Υλικά

Οι τάσεις στο γάμο για το 2018, επιβάλλουν να κινηθούμε σε πιο ρομαντικές και διακριτικές γραμμές, από τα ρούχα και τις μπομπονιέρες, μέχρι τα στέφανα και τη συνολική διακόσμηση του μυστηρίου. Υπερβολικοί στολισμοί και ρουστίκ φιλοσοφία, έρχονται να δώσουν τη θέση τους σε πιο μίνιμαλ τόνους που αποπνέουν κομψότητα και οικειότητα, όπως συμβαίνει και με τα διακοσμητικά & τα αξεσουάρ που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Διακοσμητικά κεφάλια (Γαμπρός & Νύφη) για το τραπέζι των Ευχών ή το γαμήλιο μπουφέ.

Διακοσμητικά κεφάλια (Γαμπρός & Νύφη) για το τραπέζι των Ευχών ή το γαμήλιο μπουφέ.

  • Κεφάλι νύφης με πέρλες (διακοσμητικό) 14 x 10 x 27cm.
  • Γαμπρός με ημίψηλο καπέλο και παπιγιόν (διακοσμητικός) 14 x 10 x 30cm.

Γαμπρός και νύφη (διακόσμηση)
Τα διακοσμητικά κεφάλια γαμπρού και νύφης (14 x 10 x 27cm), (14 x 10 x 30cm) είναι σούπερ χαριτωμένα και ιδανικά για τη διακόσμηση του τραπεζιού των ευχών ή του γαμήλιου μπουφέ. Η νύφη φορά κολιέ από πέρλες κι ο γαμπρός ημίψηλο καπέλο με λουλουδάκι, φέρνοντας έτσι κι έναν αέρα μια άλλης εποχής στο ύφος της σημαντικής σας ημέρας.

Χειροποίητα στέφανα γάμου με δαντέλα. Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να εμπλουτίσετε τη σύνθεσή τους με διακοσμητικά της αρεσκείας σας. Στέφανα με δαντέλα (χειροποίητα) και ασορτί δαντελένια στεφανοθήκη για την ασφαλή αποθήκευση τους.

Στέφανα γάμου με δαντέλα
Μας τα ζητήσατε και σας τα φέραμε. Χειροποίητα στέφανα γάμου ελληνικής παραγωγής, λιτά και ρομαντικά αφού στο κατάστημα Newman πιστεύουμε ότι ο πιο πολύτιμος συμβολισμός των γαμήλιων στεφάνων είναι ο πραγματικός: να δέσουν με τα δεσμά του γάμου τις ζωές δυο ανθρώπων. Φυσικά μπορείτε να εμπλουτίσετε τη σύνθεση τους με διακοσμητικά στοιχεία της επιλογής σας όπως πέρλες ή λουλουδάκια.

Δαντελένια στεφανοθήκη (24 x 32cm) αντί του κλασσικού κουτιού. Δαντελένια στεφανοθήκη (24 x 32cm) αντί του κλασσικού κουτιού.

Στεφανοθήκη
Σε αντίστοιχο ρομαντικό-μίνιμαλ ύφος κινούνται και τα πουγκιά από δαντέλα (24 x 32cm), η δική μας μοντέρνα -αλλά ταυτόχρονα πιο κοντά στην παράδοση- πρόταση για στεφανοθήκη. Ξεχάστε τα ξύλινα κουτιά και τις περίτεχνες κορνίζες κι αποθηκεύστε τα στέφανα του γάμου σας με ασφάλεια μέσα στα υπέροχα δαντελένια αυτά πουγκιά.

Στέφανα και διακόσμηση γάμου

Ρομαντικές και μίνιμαλ, οι σημερινές μας προτάσεις σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με την απλότητα και την κομψή τους αισθητική.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
353124 Κεφάλι Νύφη με Πέρλες 14x10x27cm 65,00 €
351354 Κεφάλι Γαμπρός 14x10x30cm 65,00 €
709023 Στέφανα Δαντέλα 38,00 €
709016 Πουγκιά Δαντέλα 24x32cm 4,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments