Βαμβακερές τρέσες με πομ πον σε χακί, βεραμάν, ροζ απαλό, σάπιο μήλο και μπορντό χρώμα.

Βαμβακερές τρέσες με φούντες ή πομ πον

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Υλικά

Παρουσιάζοντας διαρκώς νέα υλικά για χειροτεχνίες, μπομπονιέρες και DIY projects, θέλουμε να σας συστήσουμε τις βαμβακερές τρέσες με φούντες ή πομ πον που διαθέτουμε σε μια ποικιλία υπέροχων χρωματικών αποχρώσεων με φάρδος 5cm (τρέσα με φούντες) και 3cm (τρέσα με πομ πον) και μήκος δυο μέτρα.

Με τις τρέσες έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε αρκετές επιφάνειες και να δώσετε χρώμα και στυλ σε αντικείμενα, αλλά και να τις χρησιμοποιήσετε σε πάρα πολλές άλλες κατασκευές και DIY έργα.

Βαμβακερές τρέσες με φούντες (5cm x 2m). Βαμβακερές τρέσες με φούντες σε χακί, βεραμάν, ροζ απαλό, σάπιο μήλο, μπορντό και μαύρο χρώμα.

Επιπλέον μπορεί να ραφτεί πάνω σε υφάσματα, μαξιλαράκια ή μαξιλάρες και να δώσει σχέδιο ή σχήμα (ως περίγραμμα σε ήδη υπάρχον σχέδιο), χωρίς φυσικά να παραλείψουμε τα ενδύματα ή τα αξεσουάρ. Φαντασία και όλα γίνονται.

Βαμβακερές τρέσες με πομ πον (3cm x 2m). Βαμβακερές τρέσες με πομ πον σε χακί, βεραμάν, ροζ απαλό, σάπιο μήλο και μπορντό χρώμα.

Χακί, βεραμάν, ροζ απαλό, σάπιο μήλο και μπορντό για τις βαμβακερές τρέσες με πομ πον και αντίστοιχες αποχρώσεις για τις βαμβακερές τρέσες με φούντες συν μια έξτρα σε μαύρο.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
233746 Τρέσα με Βαμβακερά Pompons 3cm x 2m 14,80 €
233747 Τρέσα με Βαμβακερές Φούντες 5cm x 2m 14,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments