Γάμος και βάπτιση 2012

Newman Διάλειμμα, Εποχιακά, Πώς το φτιάχνω;, Χριστούγεννα

Όπως είδαμε και στο άρθρο μας για τις Τάσεις του 2012 στους γάμους, ο κλασικός παραμυθένιος γάμος είναι πάντα στη μόδα! Εκείνο που αλλάζει κάθε χρόνο είναι οι Ιδέες που χαρακτηρίζουν το “μοντέρνο” γάμο. Τα νέα ζευγάρια έχουν φρέσκες ιδέες για πρωτότυπους, χαρούμενους, ρομαντικούς, απλούς, καθημερινούς και μοναδικούς γάμους. Με μια απόχρωση επίσημου ύφους για τη διατήρηση του παραδοσιακού χαρακτήρα της τελετής. Και φυσικά είναι λογικό. Δίνοντας βάση στην απλότητα και τη μοναδικότητα δημιουργούμε τα πάντα με έμφαση σε μια πιο οικεία και προσωπική τελετή, αφού μιλάμε για μια μοναδική στιγμή στη ζωή μας! Είναι η Δική Μας στιγμή.

Καθώς λοιπόν, ξεφεύγουμε από την “υπερβολή” και το ακριβό, η τάση του “Φτιάχνω μόνη μου” και “Φτιάχνω μόνος μου” έχει γίνει πολύ δημοφιλής. Εκτός του ότι η ενασχόληση συγγενών και φίλων μας φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, καθώς μαζεύονται όλοι μαζί για να δημιουργήσουν κάτι σημαντικό για τη Μεγάλη Μέρα, μας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να είμαστε όσο δημιουργικοί ή όσο παραδοσιακοί θέλουμε! Και όσο οικονομικά θέλουμε!

Το τούλι είναι ένα από τα καλύτερα υλικά για τη διακόσμηση του γάμου μας. Με το τούλι μπορούμε να καλύψουμε ατέλειες του χώρου, τα πόδια των τραπεζιών, να πέσει σαν κουρτίνα πάνω από τα τραπέζια, να δεθεί φιόγκος γύρω από τις καρέκλες ή να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξουμε φτηνά και ελκυστικά διακοσμητικά για τα τραπέζια της δεξίωσης. Φυσικά το τούλι είναι πρωταγωνιστής της μπομπονιέρας και της λαμπάδας!

tulle-tree purple

Δεντράκι από τούλι!

Μια ιδέα για το τραπέζι της δεξίωσης είναι να φτιάξουμε ένα διακοσμητικό δέντρο από τούλι! Στη φωτογραφία δεξιά μπορούμε να δούμε μια ιδέα για διακοσμητικό δεντράκι από τούλι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πράσινο τούλι για την Άνοιξη, λευκό για το Χειμώνα, συνδυασμός από κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο για το Φθινόπωρο ή ακόμα και να χρησιμοποιήσουμε το συνδυασμό χρωμάτων που έχει το θέμα του γάμου μας. Μπορούμε επίσης να κρεμάσουμε μικρά κρυσταλλάκια ή μικρά δωράκια για τους καλεσμένους, παρότι και σκέτα είναι πολύ όμορφα. Για τις οδηγίες πώς να το φτιάξετε δείτε το άρθρο στο φόρουμ wwvision.com (είναι για χριστουγεννιάτικο δεντράκι, όμως η ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί με οποιοδήποτε χρώμα).

Φυσικά ιδέες για κατασκευή μπομπονιέρας και λαμπάδας ανεξάντλητες!.. Δείτε μερικές ιδέες για μπομπονιέρες στο μενού IDÉES. Σύντομα θα σας δείξουμε ιδέες και για κατασκευή λαμπάδας!

Τέλος, θα χρειαστούμε έναν καλό προμηθευτή για το τούλι. Δείτε μερικά από τα τούλια σε ρολά ή κομμένα τετράγωνα (50x50cm) που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας. Έχουμε οικονομική ποικιλία σε τούλι και άλλα είδη γάμου και βάπτισης.

Τούλι χρωματιστό!

nmn-0380 touli psilo monoxromo 091562 copy

Τούλι ψιλό μονόχρωμο!

 

Τούλι σε λευκό, εκρού και κρεμ!

touli galliko se leuko, ekrou k cream

Γαλλικό τούλι σε λευκό, εκρού και κρέμ!

Στις φωτογραφίες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
341001 Γαλλικό τούλι σε λευκό χρώμα (50x50cm)
341002 Γαλλικό τούλι σε εκρού χρώμα (50x50cm)
341002 Γαλλικό τούλι σε κρεμ χρώμα (50x50cm)
091562 Τούλι ψιλό μονόχρωμο σε ρολό (φάρδος 90cm)

Επιπλέον έχουμε δει τούλι και σε στρογγυλά τεμάχια στο άρθρο μας “Απίστευτα χρώματα σε τούλι για μπομπονιέρα!“.

Για να δούμε τι είναι το τούλι??..

Leave your idea or comments