Koxylakia, asteries, mini toylines mpomponieres kai giines fysikes apoxrwseis gia ena mystirio pou tha afisei tis kalyteres entypwseis.

Ένα κοχύλι- μπομπονιέρα! (γάμος)

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

«η αγάπη μας… ένα παράξενο κοχύλι που δοκίμαζε να το εξηγήσει επίμονα η ψυχή μας».
Γιώργος Σεφέρης

Αν μελετήσει κανείς τον ρόλο που έπαιξε και παίζει το κοχύλι στη ζωή του ανθρώπου, θα διαπιστώσει εύκολα ότι αυτό υπήρξε κοντά του σε κάθε στιγμή της πορείας του, από τη μακρινή αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Σύμβολο ομορφιάς, υλικό επεξεργασίας, οικονομική μονάδα, αντικείμενο τέχνης, βασιλικό προνόμιο και ένα σωρό άλλα πράγματα. Ήταν, λοιπόν, δυνατόν να μείνει έξω από τον κόσμο του γάμου; Και, μάλιστα, στη χώρα μας, στη χώρα της θάλασσας και του ήλιου;

Με έμπνευση το κοχύλι και τους μαγικούς τους προστατευτικούς σχηματισμούς, η σημερινή μας πρόταση για μπομπονιέρα γάμου, μια δημιουργία της Λίλιαν Νιούμαν που θα συμβολίσει με τον καλύτερο τρόπο τη δημιουργία του δικού σας σπιτικού.

Mpomponieres kai stolismos gamou me arwma thalassas kai polla polla koxylia.

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: κοχύλι myrex pink μικρό, κορδόνι κερωμένο, ελληνικό τούλι (20 x 20cm) σε δυο ανοιχτές ξεχωριστές αποχρώσεις και κουφέτα Χατζηγιαννάκης Together πορτοκάλι.

Gia ti dimiourgia tous tha xreiasteite: elliniko toyli se dyo apoxrwseis, koxylia murex pink mikra, kordoni kerwmeno kai koufeta Xatzigiannakis Together portokali.

Για τη δημιουργία τους θα χρειαστείτε: ελληνικό τούλι σε δυο αποχρώσεις, κοχύλια murex pink μικρά, κορδόνι κερωμένο και κουφέτα Χατζηγιαννάκης Together πορτοκάλι.

Toylini mpomponiera gamou se giines apoxrwseis se koxyli murex pink gia ena yperoxo enthymio tis simantikis sas imeras.

Τούλινη μπομπονιέρα γάμου σε γήινες αποχρώσεις σε κοχύλι murex pink για ένα υπέροχο ενθύμιο της σημαντικής σας ημέρας.

Θαλασσινό θέμα για τις μπομπονιέρες, θαλασσινό στυλ και για το στολισμό. Εμπνευστείτε από τις μπομπονιέρες σε κοχύλι και ενσωματώστε φυσικά υλικά στη διακόσμηση του τραπεζιού των ευχών, τα centerpieces αλλά και το στολισμό της εκκλησίας, δημιουργώντας ένα μαγικό περιβάλλον που θα ταξιδέψει τους καλεσμένους σας στα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής τους.

Diafora mikra koxylia se poikilia xrwmatwn kai sximatismwn gia ti diakosmisi kai ton stolismo tis simantikis sas imeras. (Diatithentai se syskevasia tou kiloy).

Διάφορα μικρά κοχύλια σε ποικιλία χρωμάτων και σχηματισμών για τη διακόσμηση και τον στολισμό της σημαντικής σας ημέρας. (Διατίθενται σε συσκευασία του κιλού).

Ενδεικτικά σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κοχύλια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα (διατίθενται σε συσκευασία του κιλού) και φυσικούς αστερίες φλατ (διατίθενται σε συσκευασία των 100 τεμαχίων).

Fysikoi asteries flat (2cm) gia ti diakosmisi kai ton stolismo. Diatithentai se syskevasia twn 100 temaxiwn.

Φυσικοί αστερίες φλατ (2cm) για τη διακόσμηση και τον στολισμό. Διατίθενται σε συσκευασία των 100 τεμαχίων.

Χρησιμοποιώντας τα υλικά μας για να την κατασκευάσετε, η μπομπονιέρα υπολογίζεται ότι στοιχίζει περίπου 1,80 € το τεμάχιο.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
234038 Murex Pink Μικρό Κοχύλι| 10τεμ. 1,20 € 12,00 €
234006 Διάφορα Μικρά Κοχύλια 1kg 7,40 €
234010 Φυσικός Αστερίας Φλατ ~2cm 100τεμ. 4,90 €
095050 Κορδόνι Κερωμένο 1mm x 100m 4,20 €
341069 Τούλι Ελληνικό 20x20cm 100τεμ. 4,40 €
341070 Τούλι Ελληνικό 20x20cm 100τεμ. 4,50 €
300734 Κουφέτα Χατζηγιαννάκης Together Πορτοκάλι 1kg 14,86 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2022

Leave your idea or comments