Mia mpomponiera se treis ekdoxes, empnefsmeni apo tis kalokairines diakopes, sta xrwmata tis ammou (mpez -xryso).

Θαλασσινή έμπνευση (μπομπονιέρα γάμου)

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Σε περίπου ένα μήνα από τώρα θα μιλάμε για μελαγχολία, κίτρινα φύλλα και φθινοπωρινές στάλες βροχής στο παράθυρο με τους πιο βιαστικούς από εμάς να σπεύδουν να ευχηθούν «καλό φθινόπωρο». Σε λίγο όμως… και πάνω από όλα όχι ακόμη, γιατί εμείς εξακολουθούμε να κρατάμε στην καρδιά μας τις πιο τρυφερές αποδείξεις/φέτες ζωής του Αυγούστου. Εικόνες γεμάτες θάλασσα και χαλαρή διάθεση: λίγη άμμο πάνω στα βιβλία μας, τη μυρωδιά του αντηλιακού, τα κοχυλάκια που μαζέψαμε στην παραλία με την αμμουδιά να γυαλίζει κάτω από τα πόδια μας.

Με έμπνευση τις πιο όμορφες καλοκαιρινές υφές, δημιουργήσαμε μια ξεχωριστή μπομπονιέρα γάμου, για όλους εσάς που ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου στην εκπνοή της πιο μαγικής εποχής του χρόνου.

Ligi ammo, liga koxylakia kai arketa pentanostima votsala gia ti simantiki sas imera.

Η μπομπονιέρα σε μπεζ/χρυσό πουγκί, διακοσμημένο με κοχυλάκια είναι μια δημιουργία της Λίλιαν Νιούμαν και θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο, φέρνοντας κάτι από τη λάμψη του καλοκαιριού στη σημαντική σας ημέρα.

Ekdoxi 1i: klasiko desimo, sourwmeno kai demeno me kordela Ravel me ksefti. Katw apo tin kordela mas exoume topothetisei tin metalliki kordela (Ina) stin opoia exoume desei kai to koxylaki mas me tis xryses riges.

Εκδοχή 1η: κλασικό δέσιμο, σουρωμένο και δεμένο με κορδέλα Ravel με ξέφτι. Κάτω από την κορδέλα μας έχουμε τοποθετήσει την μεταλλική κορδέλα (Ina) στην οποία έχουμε δέσει και το κοχυλάκι μας με τις χρυσές ρίγες.

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: πουγκί μπεζ/χρυσό lurex (12 x 17cm), κορδέλα με ξέφτι Ravel (3cm x 4.5m), κορδέλα Ina μεταλλική, ελληνικό τούλι (39 x 39cm), διακοσμητικά κοχύλια με χρυσές λεπτομέρειες και κουφέτα Χατζηγιαννάκης Βότσαλο Σκιάθος.

Ekdoxi 2i: Desimo fakelos. I metalliki kordela Ina topotheteitai afti ti fora panw stin kordela Ravel me ksefti. Fysika, den ksexname kai to koxylaki mas.

Εκδοχή 2η: Δέσιμο φάκελος. Η μεταλλική κορδέλα Ina τοποθετείται αυτή τη φορά πάνω στην κορδέλα Ravel με ξέφτι. Φυσικά, δεν ξεχνάμε και το κοχυλάκι μας.

Ekdoxi 3i: Stin triti afti ekdoxi paraleipsame tin kordela Ravel me ksefti kai diakosmisame/desame to pougki mas mono me metalliki kordela Ina se xryso xrwma, stin opoia perasame kai to koxylaki mas.

Εκδοχή 3η: Στην τρίτη αυτή εκδοχή παραλείψαμε την κορδέλα Ravel με ξέφτι και διακοσμήσαμε/δέσαμε το πουγκί μας μόνο με μεταλλική κορδέλα Ina σε χρυσό χρώμα, στην οποία περάσαμε και το κοχυλάκι μας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα διακοσμητικά κοχυλάκια είναι πανέμορφα σαν πραγματικά κοσμήματα και διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές: κοχύλι στριφτό, κοχύλι κλειστό με χρυσό, κοχύλι μικρό με χρυσές ρίγες.

Gia ti dimiourgia tis tha xreiasteite metaksy allwn: ta mpez xrysa pougkia Lurex (12 x 17cm), kordela metalliki Ina se xryso xrwma kai diakosmitika koxylakia me xryses leptomereies.

Για τη δημιουργία της θα χρειαστείτε μεταξύ άλλων: τα μπεζ χρυσά πουγκιά Lurex (12 x 17cm), κορδέλα μεταλλική Ina σε χρυσό χρώμα και διακοσμητικά κοχυλάκια με χρυσές λεπτομέρειες.

Ta koxylakia mas moiazoun me pragmatika kosmimata kai tha prosdwsoun mia nota polyteleias sto mystirio tou gamou sas.

Τα κοχυλάκια μας μοιάζουν με πραγματικά κοσμήματα και θα προσδώσουν μια νότα πολυτέλειας στο μυστήριο του γάμου σας.

Δημιουργήστε μια διακόσμηση που θα μυρίσει θάλασσα, χρησιμοποιώντας κοχύλια σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, όπως αυτό που θα δείτε και στις φωτογραφίες (συσκευασία με δίχτυ άμπακα του 1kg), θαλασσόξυλα, αστερίες, υφάσματα σε γήινους τόνους (η γάζα είναι μια καλή επιλογή) και μεγάλους κόμπους με σκοινιά που θα δημιουργήσουν αμέσως θαλασσινή διάθεση και θα βάλουν τους καλεσμένους σας στο κλίμα.

Χρησιμοποιώντας τα υλικά μας για να την κατασκευάσετε, η μπομπονιέρα υπολογίζεται ότι στοιχίζει περίπου 3,50 € το τεμάχιο.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
311598 Διακοσμητικό Κοχύλι Στριφτό | 5τεμ. 1,30 € 6,50 €
311599 Διακοσμητικό Κοχύλι Κλειστό με Χρυσό | 5τεμ. 1,30 € 6,50 €
311600 Διακοσμητικό Κοχύλι με Χρυσές Ρίγες Μικρό | 5τεμ. 0,98 € 4,90 €
234040 Δίχτυ Άμπακα 1kg 5,80 €
694007 Πουγκί Μπεζ Χρυσό Lurex 12x17cm | 10τεμ. 1,10 € 11,00 €
092266 Κορδέλα Ina Μεταλλική 5mm x 40m 8,60 €
092169 Κορδέλα Ξέφτι Ravel 3cm x 4.5m 5,80 €
341064 Τούλι Ελληνικό 39x39cm 100τεμ. 14,60 €
404014 Κουφέτα Χατζηγιαννάκης Βότσαλο Σκιάθος Κουτί 1kg 17,91 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2022

Leave your idea or comments