I paradosiaki kompsotita tou linoy yfasmatos syndyasmeni me vamvakeri dantela gia tis mpomponieres tou gamou sas.

Η παραδοσιακή γοητεία του λινού υφάσματος (μπομπονιέρα)

NewmanDIY υλικά, Γάμος, Υλικά

Τα λινό ύφασμα είναι ένα από τα παλαιότερα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στον κόσμο. Είναι δροσερό στην αφή, λείο, μαλακό και προέρχεται από την Ασία. Χρονολογείται από τη νεολιθική εποχή και παραδοσιακά συμβολίζει το φως, την καθαρότητα και τον πλούτο.

Φυσικό κι απέριττο από τη μία, εκλεκτό σαν παραδοσιακός θησαυρός από την άλλη, μας ενέπνευσε για τη δημιουργία της πανέμορφης αυτής λευκής μπομπονιέρας, την οποία σας παρουσιάζουμε σε δυο εκδοχές: α) λινό πουγκί με κορδέλα δαντέλα και β) λευκό λινό μαντήλι με κορδέλα Gros.

Mpomponiera se lino lefko pougki syndyasmeno me kordela dantela. Sas proteinoume dyo parallages: klassiko sourwto kai tetragwno sxima me taxydromiko desimo.

Λινό πουγκί
Τα λινά πουγκιά (13 x 18cm) σε λευκό χρώμα είναι εξαιρετικής ποιότητας και θα αποτελέσουν την ιδανική βάση για τις μπομπονιέρες του γάμου σας. Η γοητεία τους άλλωστε βασίζεται τόσο στην καθαρότητα του λευκού όσο και στον elegant συνδυασμό τους με την κορδέλα δαντέλα (22mm x 10m).

Lino lefko pougki (13 x 18cm) syndyasmeno me kordela dantela (22mm x 10m) se klasiko desimo pougkioy sourwto.

Λινό λευκό πουγκί (13 x 18cm) συνδυασμένο με κορδέλα δαντέλα (22mm x 10m) σε κλασικό δέσιμο πουγκιού σουρωτό.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες προτείνουμε δύο τρόπους παρουσίασης: η κλασσική εμφάνιση πουγκιού με σούρωμα και δέσιμο και η λίγο πιο μοντέρνα εκδοχή σε τετράγωνο σχήμα με ταχυδρομικό δέσιμο. Και για τις δυο εκδοχές θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: λευκό λινό πουγκί, τούλι ελληνικό, κορδέλα δαντέλα, κορδέλα Nylon Satin DF Μπομπ (3mm x 100m) και κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκης (Supreme).

Lino lefko mantili me enswmatwmeni ti vamvakeri dantela perimetrika gia mia paradosiaki mpomponiera pou tha entypwsiasei.

Λινό λευκό μαντήλι με ενσωματωμένη τη βαμβακερή δαντέλα περιμετρικά για μια παραδοσιακή μπομπονιέρα που θα εντυπωσιάσει.

Μπομπονιέρα σε λινό μαντήλι
Είμαστε σούπερ χαρούμενοι για τα λινά λευκά μαντήλια, τα οποία δημιουργήσαμε κατόπιν ειδικής παραγγελίας, συνδυάζοντας τα περιμετρικά με βαμβακερή δαντέλα. Εξαιρετικής ποιότητας υλικά για ένα αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει. Κλασσική εμφάνιση μπομπονιέρας σε συνδυασμό με κορδέλα Gros για το δέσιμο θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο του γάμου σας.

Lino lefko mantili me enswmatwmeni vamvakeri dantela se syndyasmo me kordela Gros kai klasiko desimo gia tis mpomponieres i ta glykismata tou gamou.

Λινό λευκό μαντήλι με ενσωματωμένη βαμβακερή δαντέλα σε συνδυασμό με κορδέλα Gros και κλασικό δέσιμο για τις μπομπονιέρες ή τα γλυκίσματα του γάμου.

Κι αν στον τόπο σας έχετε κάποιο παραδοσιακό γλύκισμα με το οποίο συνοδεύετε τις μπομπονιέρες, όπως τα λουκούμια του γάμου στην Κύπρο ή τα αμυγδαλωτά στη Λέσβο, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα λινά μαντήλια για τη συσκευασία των γλυκισμάτων, προσφέροντας ως μπομπονιέρα την εκδοχή του πουγκιού.

I paradosiaki kompsotita tou linoy yfasmatos syndyasmeni me vamvakeri dantela gia tis mpomponieres tou gamou sas.

Η παραδοσιακή κομψότητα του λινού υφάσματος συνδυασμένη με βαμβακερή δαντέλα για τις μπομπονιέρες του γάμου σας.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
030963 Πουγκί Λινό Λευκό 13x18cm | 4τεμ. 2,20 € 8,80 €
341070 Τούλι Ελληνικό 100τεμ. 33x33cm Λευκό 7,00 €
095160 Κορδέλα Δαντέλα 22mm x 10m 9,00 €
095036 Κορδέλα Gros 25mm x 50m 8,10 €
095052 Κορδέλα Nylon Satin DF Μπομπ 3mm x 100m 2,00 €
300214 Κουφέτα Χατζηγιαννάκης Αμυγδάλου Supreme 1kg 12,49 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2019

Leave your idea or comments