Διακοσμητικές κιθάρες για λαμπάδες kithares miniatoures diakosmitika lampades

Θέμα κιθαρίστας και κιθάρες

NewmanΒάπτιση, Εποχιακά, Θέματα, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Με θέμα “κιθάρες”, “κιθαρίστες” και “μουσικά συγκροτήματα”, οι πασχαλινές λαμπάδες γίνονται σίγουρα πιο ροκ και μεταδίδουν τον ρυθμό, που αλλάζει και ομορφαίνει τη ζωή. Οι μινιατούρες κιθάρες που παρουσιάζουμε σε αυτή την ανάρτηση είναι και κλασικές, αλλά και ηλεκτρικές, με αναφορές σε γνωστά μουσικά groups και γίνονται τέλεια αντικείμενα για να στολίσουν τις λαμπάδες για το Πάσχα.

Φυσικά, δεν παύουν να είναι όμορφα στοιχεία ακόμα και για μια βάφτιση με θέμα μουσικό και… ροκ. Οι κιθάρες μπορούν να αποτελέσουν μέρος του κεντρικού στολισμού των τραπεζιών, μπορούν να στολίσουν, σύμφωνα με το concept,το τραπέζι με το βιβλίο ευχών ή το candy bar, αλλά και να διακοσμήσουν την λαμπάδα της βάπτισης, την κολυμπήθρα και το κουτί για τα βαπτιστικά, καθώς και να γίνουν οι παιδικές μπομπονιέρες για τους μικρούς καλεσμένους.

Από την άλλη… αν είστε ένα ζευγάρι που η μουσική σας ενώνει, αλλά και αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής σας, τότε οι κιθάρες είναι αντικείμενα που θα πρέπει να τα σκεφτείτε για το concept του γάμου σας και για τις μπομπονιέρες σας, είτε στον πολιτικό γάμο, είτε και στον θρησκευτικό σας!

Διακοσμητικές κιθάρες για λαμπάδες kithares miniatoures diakosmitika lampades

Κλασικές κιθάρες σε μέγεθος μινιατούρας, οι οποίες στέκονται σε βάση

Μινιατούρες ηλεκτρικές κιθάρες miniatoures kithares

Ηλεκτρικές κιθάρες με αναφορές σε γνωστά μουσικά συγκροτήματα

Ηλεκτρικές κιθάρες διακοσμητικές

Hard Rock Cafe, U2, Motorhead, Red Hot Chili Peppers … δημιουργούν τη ροκ διάθεση που σε “ανεβάζει”

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές για τις κιθάρες μινιατούρες κι επισκεφτείτε μας στην οδό Θησέως 10 στο Σύνταγμα για να βρείτε μεγάλη συλλογή αντικειμένων με τα οποία θα στολίσετε τις πασχαλινές λαμπάδες.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
222312 Ξύλινη κλασική κιθάρα, 24 εκ. 5,50 €
222318 Ξύλινη κλασική κιθάρα σε κόκκινο, μπλε και πορτοκαλί χρώμα 3,80 €
222327 Ξύλινη ηλεκτρική κιθάρα, 20 εκ. με σχέδια από γνωστά μουσικά συγκροτήματα – groups 5,40 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments