kordonia kourelou

Διαφοροποιηθείτε σε στυλ χρησιμοποιώντας στις μπομπονιέρες, κορδόνια – κουρελού

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Υλικά, Υλικά για εποχιακά

Μοιάζουν με κουρελού – κάτι που τα κάνει να είναι ιδιαίτερα και μη συνηθισμένα – και καθένα από αυτά τα δίκλωνα κορδόνια έχει δημιουργηθεί από μια ταιριαστή – χρωματικά – σύνθεση βαμβακερών κλωστών.

Με αυτά τα βαμβακερά κορδόνια μπορείτε να υλοποιήσετε μια σειρά από χειροτεχνίες, χειροποίητες κατασκευές, μπομπονιέρες, αλλά και να αλλάξετε όψη σε ορισμένα αντικείμενα, όπως κάναμε κι εμείς στο βαζάκι της εικόνας, τυλίγοντας γύρω του ένα βαμβακερό κορδόνι – κουρελού σε μπλε – άσπρο χρώμα.

kordonia kourelou xilina diakosmitika pougkia

Δίκλωνα βαμβακερά κορδόνια που θυμίζουν κουρελού, σε πολλά χρώματα

mpomponiera pougki kordoni kourelou xilino kartelaki

Μπομπονιέρα πουγκί, δεμένη με βαμβακερό κορδόνι, δίκλωνο μου μοιάζει με κουρελού. Την μπομπονιέρα διακοσμεί και ξύλινο καρτελάκι με κενό σε σχήμα καρδιά που βρίσκεται στη μέση

Για να σας εμπνεύσουμε δημιουργήσαμε μια μπομπονιέρα σε πουγκί, το οποίο δέσαμε με κορδόνι κουρελού σε γήινα χρώματα, αφού προηγουμένως “ξεφτίσαμε” τις δύο άκρες (ανοίξαμε τις κλωστές) περίπου 1,5 -2 πόντους και κάναμε από έναν κόμπο σε κάθε άκρη. Η ιδέα μας ολοκληρώνεται με μια ξύλινη ετικέτα – καρτελάκι, που στη μέση έχει κενό σε σχήμα καρδιά, το οποίο δέσαμε στο κορδόνι.

xilina kremasta kommeni kardia

Ξύλινες κρεμαστές ταμπέλες με κενό σε σχήμα καρδιά

xilina kremasta kommena moustakia

Ξύλινες κρεμαστές ετικέτες με κενό σε σχήμα μουστάκι

kordeles kordonia kourelou

Κορδόνια δίκλωνα, βαμβακερά, σε συνδυασμούς χρωμάτων για χειροτεχνίες που ξεχωρίζουν σε στυλ

Τα υλικά που μπορείτε να συνδυάσετε με τα βαμβακερά δίκλωνα κορδόνια φάρδους 10mm είναι πραγματικά πολλά και τα βρίσκετε όλα στο κατάστημα Newman. Ενδεικτικά εμείς χρησιμοποιήσαμε κάποια από τα υλικά χειροτεχνίας και από τα υλικά για μπομπονιέρες, που διαθέτουμε στο κατάστημά μας και σας δίνουμε κωδικούς και τιμές στον πίνακα που ακολουθεί.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ
232757 Κορδόνι δίκλωνο 10mmX7m βαμβακερό σε 8 χρώματα – συνδυασμούς 5,80 €
091926 Πουγκί λονέτα 21x15cm – συσκευασία με 10 τεμάχια 11,00 €
180718 Καρτελάκι ξύλινο 5cm, με κενό σε σχήμα καρδιά στο κέντρο – συσκευασία με 10 τεμάχια 2,50 €
180737 Καρτελάκι ξύλινο 6cm, με κενό σε σχήμα μουστάκι – συσκευασία με 10 τεμάχια 3,80 €
232603 Βάζο γυάλινο τετράγωνο 8x8cm 4,80 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2016

Leave your idea or comments