Toylini mpomponiera me stefani kai skalisto mati (gamos)

Τούλινη μπομπονιέρα με στεφάνι και σκαλιστό μάτι (γάμος)

NewmanΓάμος, Υλικά

Αγαπάμε τις τούλινες μπομπονιέρες, και τις αγαπάμε ακόμη περισσότερο όταν έχουν αυτό το κάτι διαφορετικό, ένα μοντέρνο twist που τις κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερες, ακόμη πιο μοναδικές. Η σημερινή μας πρόταση για τούλινη μπομπονιέρα γάμου είναι μια δημιουργία της Λίλιαν Νιούμαν και θα αποτελέσει ένα υπέροχο ενθύμιο της σημαντικής σας ημέρας με τη ξεχωριστή του σύνθεση, η οποία διαθέτει και σκαλιστό διακοσμητικό μάτι σε χρυσή απόχρωση.

Mia panemorfi toylini mpomponiera me symvoliko xaraktira, diakosmimeni me stroggylo motif mati skalisto (24k).

Για τη δημιουργία της ξεχωριστής αυτής τούλινης μπομπονιέρας θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: ελληνικό λευκό τούλι (33 x 33cm), γαλλικό τούλι με χρυσά αστεράκια (29 x 29cm), μεταλλικό χρυσό στεφάνι (10cm), κορδέλα ίνα μεταλλική σε χρυσή απόχρωση, στρογγυλό μοτίφ με μάτι σκαλιστό (24k) και κουφέτα Χατζηγιαννάκης Crispy λευκό ματ.

Kremasto motif me sxedio mati skalisto se stroggylo sxima 24k xryso.

Κρεμαστό μοτίφ με σχέδιο μάτι σκαλιστό σε στρογγυλό σχήμα 24k χρυσό.

Τα βήματα για τη δημιουργία της είναι τα εξής: πρώτα τυλίγετε τα κουφέτα στο ελληνικό τούλι, δημιουργώντας την εσωτερική τούλινη μπομπονιέρα, την οποία στη συνέχεια θα επενδύσετε με το χρυσό στεφάνι και το γαλλικό τούλι με τα αστεράκια. Και δεύτερον, δένετε τη σύνθεση των δυο με την μεταλλική κορδέλα (ίνα), στην οποία θα έχετε ήδη περάσει το κρεμαστό μοτίφ με σκαλιστό μάτι.

Galliko toyli me sxedio xrysa asteria (29 x 29cm) gia ti synthesi mias panemorfis toylinis mpomponieras gamou, idaniki gia tous xeimerinoys mines.

Γαλλικό τούλι με σχέδιο χρυσά αστέρια (29 x 29cm) για τη σύνθεση μιας πανέμορφης τούλινης μπομπονιέρας γάμου, ιδανική για τους χειμερινούς μήνες.

Μια ξεχωριστή τούλινη μπομπονιέρα με διακοσμητικό σκαλιστό μάτι, το οποίο μπορεί να άνετα να φορεθεί τόσο σε βραχιολάκι όσο και ως κολιέ από τις/τους καλεσμένες/νους σας.

Toylini mpomponiera gamou diakosmimeni me xryso stefani, galliko toyli me xrysa asteria kai stroggylo motif mati skalisto (24k).

Τούλινη μπομπονιέρα γάμου διακοσμημένη με χρυσό στεφάνι, γαλλικό τούλι με χρυσά αστέρια και στρογγυλό μοτίφ μάτι σκαλιστό (24k).

Για τις συγκεκριμένες μπομπονιέρες, χρησιμοποιώντας τα υλικά μας για να τις κατασκευάσετε, υπολογίζεται ότι στοιχίζουν περίπου 3,90€ το τεμάχιο.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
236065 Μοτίφ Στρογγυλό Μάτι Σκαλιστό 24κ Χρυσό | 2τεμ. 2,50 € 5,00 €
269452 Μεταλλικό Χρυσό Στεφάνι 10cm 0,70 €
092266 Κορδέλα Ινα Μεταλλική 5mm x 40m 8,60 €
341078 Τούλι Ελληνικό Λευκά 33x33cm 100τεμ. 11,60 €
269407 Τούλι Γαλλικό με Χρυσά Αστεράκια 29x29cm 100τεμ. 22,20 €
300294 Κουφέτα Χατζηγιαννάκη Crispy Λευκό Ματ 700gr 12,54 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2023