Κρεμαστά στολίδια από σύρμα σε χρυσαφένια απόχρωση και χιονόμπαλες σε μπαρόκ ύφος με αγγελάκια και χρυσές λεπτομέρειες.

Πρωτοχρονιάτικες πινελιές

Newman DIY υλικά, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Ήρθε η ώρα στην εκπνοή του 2017 για τις τελικές σας πινελιές στην εορταστική διακόσμηση του σπιτιού σας και με χαρά σας παρουσιάζουμε μια σειρά από διακοσμητικά για να ανανεώσετε την εικόνα του στολισμού σας, τα οποία αποτελούν και υπέροχα αντικείμενα για τα συμβολικά δωράκια σας στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Ξεκινάμε με τα ξύλινα κρεμαστά στολίδια (πουλάκι, αστέρι και δέντρο), τα οποία είναι πολύ οικονομικά και τα οποία με λίγη φαντασία μπορείτε να μετατρέψετε και σε υπέροχα γούρια.

Κρεμαστοί μεταλλικοί φιόγκοι (έλατο, καρδιά) για ένα minimal αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει.

Οι κρεμαστοί μεταλλικοί φιόγκοι (καρδιά & δέντρο) είναι σούπερ minimal και θα κλέψουν τις εντυπώσεις με την απλότητα και την κομψή τους εμφάνιση.

Ξύλινα κρεμαστά διακοσμητικά (πουλάκι, αστέρι και δέντρο) για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και τα συμβολικά σας δωράκια.

Περνάμε στα κρεμαστά διακοσμητικά από σύρμα (αστέρι, άγγελος, καρδιά) σε χρυσαφένια απόχρωση για έξτρα λάμψη και για να πάρουμε μια γεύση από την μαγεία του καινούριου χρόνου που έρχεται φρέσκος και λαμπερός.

Ξύλινα κρεμαστά διακοσμητικά (πουλάκι, αστέρι και δέντρο) για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και τα συμβολικά σας δωράκια. Κρεμαστά στολίδια από σύρμα σε χρυσαφένια απόχρωση και χιονόμπαλες σε μπαρόκ ύφος με αγγελάκια και χρυσές λεπτομέρειες.

Κλείνουμε με τις ιδιαίτερες αυτές χιονόμπαλες Polyresin, με τα αγγελάκια και το μπαρόκ ύφος, που μοιάζουν σαν να ξετρύπωσαν από ζωγραφιά και σας ευχόμαστε ολόψυχα να περάσετε μια αξέχαστη Πρωτοχρονιά, κοντά σε αγαπημένους!

Κρεμαστά στολίδια από σύρμα σε χρυσαφένια απόχρωση και χιονόμπαλες σε μπαρόκ ύφος με αγγελάκια και χρυσές λεπτομέρειες.
  • Χιονόμπαλα Polyresin για τα δωράκια σας στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.
  • Χιονόμπαλα Polyresin για τα δωράκια σας στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ
237246 Στολίδια Ξύλινα Κρεμαστή 2,20 €
016303 Χιονόμπαλα Polyresin 7x7x9cm 9,50 €
380505 Κρεμαστό Μεταλλικό Φιόγκος Καρδιά/Δέντρο 9cm 4,70 €
380506 Συρμ. Κρεμαστό Αστέρι/Άγγελος 3,90 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017

Leave your idea or comments