ΝΙκήτριες Διαγωνισμού Παπάκι

Νικήτριες διαγωνισμού Οκτωβρίου 2011!

Newman Εποχιακά, Υλικά, Χριστούγεννα

Οι νικήτριες του διαγωνισμού επικοινώνησαν μαζί μας και ήρθαν από το κατάστημα στη Θησέως στο Σύνταγμα για να παραλάβουν τα δώρα τους! Η Παναγιώτα Μπούση και η Κωνσταντίνα Κατσιλήρα, οι νικήτριες του 1ου και 3ου δώρου αντίστοιχα, μας επισκέφθηκαν και μας είδαν από κοντά!

Παναγιώτα Μπούση, Κωνσταντίνα Κατσιλήρα, Νίκος Νιούμαν, Χρυσάνθη Κλεισούρα

Παναγιώτα Μπούση, Κωνσταντίνα Κατσιλήρα, Νίκος Νιούμαν, Χρυσάνθη Κλεισούρα

Από ό,τι μας είπαν και οι ίδιες “Ευχαριστούμε πολύ τη Newman και το Teleiosgamos για το διαγωνισμό!” Κι εμείς σας ευχαριστούμε που ήρθατε με την καλύτερή σας διάθεση, μοιραστήκατε στιγμές από τη ζωή σας με την ομάδα Newman και χαρίσατε στο φωτογραφικό φακό του Στέλιου Αξιώτη το αστραφτερό σας χαμόγελο!!!

Να ενημερώσουμε πως η νικήτρια του 2ου βραβείου θα μπορέσει να έρθει να παραλάβει το δώρο της μετά τις γιορτές και εμείς θα περιμένουμε να αποτυπώσουμε και το δικό της χαμόγελο!! Προς το παρόν, απολαύστε τις χαρούμενες νικήτριες του διαγωνισμού στις φωτογραφίες που ακολουθούν και αναμένετε σύντομα κι άλλα δώρα Newman! Την επόμενη φορά μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί να κερδίσει απίστευτα δώρα!!

Παναγιώτα Μπούση

Παναγιώτα Μπούση

Η Παναγιώτα είναι δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και είδε το διαγωνισμό στις σελίδες του teleiosgamos: “Αισθάνομαι πολύ τυχερή!!” και συμπληρώνει ο σύζυγος: “Ναι, κι εγώ δεν το πίστευα!”. Παναγιώτα, ευχόμαστε να είστε πάντα τυχεροί και ευτυχισμένοι!!….και Καλούς Απογόνους!!!

Παναγιώτα Μπούση & Κωνσταντίνα Κατσιλήρα

Παναγιώτα Μπούση & Κωνσταντίνα Κατσιλήρα

Η Κωνσταντίνα είναι στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης και μας είπε ότι έχει έρθει αρκετές φορές στο κατάστημά μας: “Μου αρέσουν πάρα πολύ τα πράγματα που έχετε στο κατάστημά σας! Με τον άντρα μου ερχόμαστε συχνά και ψωνίζουμε! Χαρήκαμε γιατί κερδίσαμε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού μας και έχετε πολύ ωραία διακοσμητικά!”  Ευχαριστούμε πολύ Κωνσταντίνα και Καλή Λευτεριά!!!

Νίκος Νιούμαν, Κωνσταντίνα Κατσιλήρα, Παναγιώτα Μπούση, Χρυσάνθη Κλεισούρα

Νίκος Νιούμαν, Κωνσταντίνα Κατσιλήρα, Παναγιώτα Μπούση, Χρυσάνθη Κλεισούρα

Είμαστε χαρούμενοι όλοι που είδαμε τις ευτυχισμένες νικήτριες από κοντά! Να ευχαριστήσουμε την Παναγιώτα και την Κωνσταντίνα μαζί με τους συγγενείς (δεν ξεχνάμε τη γλυκύτατη ανιψιά της Παναγιώτας 🙂 ) και φυσικά το Teleiosgamos για όλη την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθεια στην διεξαγωγή αυτού του διαγωνισμού! Δείτε το σχετικό άρθρο που ανάρτησε στις σελίδες του εδώ http://www.teleiosgamos.gr/organosi-gamou/mpomponieres/2925-nikites-parelavan-dora-diagonismou-papaki-bombonieres !

Leave your idea or comments