NewMan giati na ftiaxo mpomponiera

Γιατί να φτιάξω μπομπονιέρα;

Newman Εποχιακά, Υλικά

Αυτό το κείμενο έχει ως σκοπό να διευκρινίσει τι προσφέρουμε μέσα από αυτή τη σελίδα αλλά και το κατάστημα NewManΑφιερώστε λίγο χρόνο να το διαβάσετε καθώς θα λύσει δικές σας απορίες και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη φιλοσοφία μας. 🙂


NewMan giati na ftiaxo mpomponieraΓιατί να φτιάξω μπομπονιέρα;

Η καθημερινή μας επαφή με εσένα καταπρόσωπο, εδώ στο κατάστημά μας στη Θησέως στο Σύνταγμα, μας έχει διδάξει πολλά που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σου. Πολλά τα ερωτήματα που καλούμαστε να απαντήσουμε, όσες και οι απορίες που επιλύουμε εδώ παρέα.

Ένα από τα βασικά που θα ήταν καλό να διευκρινιστεί είναι το κύριο θέμα που τίθεται μπαίνοντας στο χώρο μας: «Πού είναι οι έτοιμες μπομπονιέρες;», «Θέλω να δω έτοιμη μπομπονιέρα.», «Εσείς δεν τις δίνετε έτοιμες;», «Μπορείτε να μας τις φτιάξετε;» και άλλα παρόμοια.

Τι σημαίνει Αξία;

Σε αυτό, λοιπόν, το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε τον βασικό πυρήνα λειτουργίας που χαρακτηρίζει την εταιρία NewMan και είναι ο εξής τρίπτυχος: ποιότητα – αξία – σκοπός. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι στο χώρο μας, ο οποίος απαρτίζεται από ισόγειο, υπόγειο και πατάρι, με 15 τουλάχιστον διαφορετικά τμήματα με όλων των ειδών τα διακοσμητικά και εποχιακά, καθώς και είδη συσκευασίας, θα βρεις το στοιχείο ή το θέμα που ζητάς, στην καλύτερη ποιότητα που υπάρχει στην αγορά, μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα, ελληνικής παραγωγής υψηλής ποιότητας προϊόντα αλλά και εισαγόμενα ευρωπαϊκών προδιαγραφών προϊόντα, τα οποία θα αξίζουν και το τελευταίο σεντ που θα δώσεις. Και αυτό έχει πολύ μεγάλη αξία για εμάς. Διότι σου προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα, στην καλύτερη δυνατή τιμή, εξυπηρετώντας στο 100% το σκοπό για τον οποίο μας επισκέφθηκες εξαρχής. Ακολουθώντας πρακτικές έρευνας της αγοράς για τα καλύτερα προϊόντα, ψάχνουμε να βρούμε ξεχωριστά είδη που δεν μπορείς να προμηθευτείς από αλλού, και ειδικά στην ελάχιστη ποσότητα που θα τα βρεις εδώ.

Εδώ, θα θέλαμε να αναφέρουμε τον επόμενο βασικό πυλώνα γύρω από την κουλτούρα της επιχείρησης NewMan και είναι το γεγονός ότι, εκτός από τις ιδέες και προτάσεις που θα δεις άπειρες στο χώρο και στη σελίδα μας, δεν θα προσπαθήσουμε να σου προσφέρουμε κάτι τυποποιημένο. Αυτό γιατί 1. το τυποποιημένο δεν μας ενδιαφέρει και 2. το τυποποιημένο, που σημαίνει πολλές φορές αντεγραμμένο και συνεπώς κοινότυπο, εμάς δεν μας εκφράζει.

Mπορώ να το φτιάξω εγώ;

Οι μικρές δράσεις είναι που κάνουν μεγάλη διαφορά. Στο χώρο μας θα ανακαλύψεις αντικείμενα και διακοσμητικά που οι συνδυασμοί τους είναι τόσο πολλοί που μπορούν να χαρακτηριστούν και άπειροι! Είμαστε ανοιχτοί, συζητάμε μαζί ή σε αφήνουμε να περιπλανηθείς στους διαδρόμους με τα υλικά και την αστείρευτη ποικιλία εργαλείων που μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις για την επεξεργασία των υλικών (χαρτιά, ψαλίδια, κόλλες, κοπτικά, κλπ) και επιτρέπουμε στη φαντασία να είναι ελεύθερη. Πολλές φορές, για να μην πούμε τις περισσότερες, είσαι εσύ που βρίσκεις μόνος σου εκείνο που σε εκφράζει. Εμείς μπορούμε να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες σου και μαζί να χτίσουμε επάνω στη δική σου ιδέα.

Περνώντας στη δημιουργική διαδικασία και την επιτόπου παραγωγή μιας όμορφης μπομπονιέρας, ακολουθούμε τη δική σου διάθεση και φτιάχνουμε μαζί κάτι μοναδικό που εκφράζει το γούστο και την προσωπικότητά σου. Κάτι  ξεχωριστό που αντιπροσωπεύει κομμάτι δικό σου.

Με συμφέρει;

Φτιάχνουμε μαζί συνδυασμούς εξετάζοντας και το οικονομικό φυσικά κομμάτι της υπόθεσης. Θα ήταν ψέμα να μην πούμε, σε μια περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε την παρούσα χρονική περίοδο στη χώρα μας, ότι δε μας ενδιαφέρει το κόστος. Το αίτημα «Θέλω μπομπονιέρα που να μην ξεπερνάει το 1 ευρώ.» είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Για να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις την πιο φτηνή όμορφη μπομπονιέρα, συνδυάζουμε τα υλικά που σε ενδιαφέρουν με τέτοιο τρόπο, που υπολογίζουμε παράλληλα,  πόσο θα στοιχίσουν οι μπομπονιέρες που θες να φτιάξεις. Πάνω σε αυτή τη βάση, προσθέτουμε, αφαιρούμε ή αλλάζουμε αντικείμενα και υλικά για να προσεγγίσουμε ένα φτηνό αποτέλεσμα που θα πληροί τις επιθυμίες σου και θα είναι πάνω από όλα αξιοπρεπές. Και αυτό το κάνουμε μαζί. Το ότι συμμετέχεις στη διαδικασία σε μαθαίνει πόσο εύκολο είναι τελικά!

NewMan giati na ftiaxo mpomponieraΤι άλλο όφελος μπορώ να έχω;

Έχοντας κατακτήσει και το οικονομικό μέρος της διαδικασίας «Φτιάχνω-μόνος-μου» ή “DIY” που είναι η διεθνής δημοφιλής συντομογραφία του “Do-It-Yourself”, είναι ώρα να αναφερθούμε στον ψυχοθεραπευτικό ρόλο της δημιουργικής διαδικασίας.

Είχαμε αναφερθεί και στο παρελθόν σε ένα άρθρο μας με τίτλο «Φτιάχνω μόνη μου… και αυτό είναι Τέχνη!» σχετικά με το πόσο συμβάλλει η ενασχόληση με την τέχνη και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργική έκφραση, στην ψυχική ηρεμία και χαλάρωση του ανθρώπου. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο αυτό εδώ. Με αφορμή εκείνο το άρθρο, θα θυμηθούμε το γεγονός ότι μέσω της τέχνης βρίσκουμε την ελευθερία που η καθημερινότητα μας στερεί, καθώς η επαφή με τον δημιουργικό μας εαυτό είναι μια πράξη αγάπης. Η έμπνευση για τη δημιουργία της μπομπονιέρας μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς σου σε άλλους τομείς της ζωής σου ή ακόμα και να ανακαλύψεις το ενδιαφέρον σου σε νέες δημιουργικές ασχολίες. Ξεκινάς ένα χόμπι δημιουργώντας κάτι απλό, και καταλήγεις να έχεις  επιχείρηση κάνοντας εκείνο που σε εκφράζει, βοηθώντας ανθρώπους να ανακαλύψουν πίσω από μια συναλλαγή που φαινομενικά είναι άτυπη, την πραγματική αξία, που επιβεβαιώνει αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω, ότι οι μικρές δράσεις κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

Ο NewMan είναι οι Άνθρωποι.

Έτσι ξεκινήσαμε κι εμείς την επιχείρηση NewMan, με σεβασμό στον Άνθρωπο και τις ανάγκες του. Με τον ίδιο τρόπο, σου ζητάμε να δεις και να σεβαστείς την επιλογή μας να σου προσφέρουμε κάτι παραπάνω από ένα τυποποιημένο τελικό προϊόν. Γιατί για εμάς, δεν είσαι ένας τελειωμένος κατασταλαγμένος πελάτης που θα ολοκληρώσει τη συναλλαγή στο ταμείο. Για τη δημιουργική ομάδα NewMan είσαι ένας άνθρωπος με φαντασία και δημιουργικότητα, με διάθεση και θετική ενέργεια, όπως είναι καθένας από εμάς εδώ.

Για περισσότερα, απορίες ή ενστάσεις, εκφράσου ελεύθερα στέλνοντάς μας ένα μήνυμα εδώ.

Σε ευχαριστούμε για το χρόνο σου να ακούσεις τις σκέψεις μας και να κατανοήσεις την φιλοσοφία και την αγάπη που κρύβεται πίσω από την επωνυμία NewMan.

Με χαρά και χαμόγελα,

Η δημιουργική ομάδα NewMan!

NewMan giati na ftiaxo mpomponieraΕπιμέλεια κειμένου: Χρυσάνθη Κλεισούρα (Newman Co)

Leave your idea or comments