Λινά δίχρωμα πουγκιά (14 x 18cm) με ζώα της ζούγκλας (μωρά) για μια μπομπονιέρα που θα ξεχωρίσει.

Όταν τα ζώα της ζούγκλας ήταν κι αυτά μωρά

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος ζώα. Ζώα κάθε είδους που μπορεί να μας κάνουν να νιώσουμε τρυφερότητα ή ακόμη και φόβο. Κι όμως ακόμη και τα ζώα που μπορεί να τρέμουμε, υπήρξαν κάποια στιγμή μωρά. Μωρά τοσοδούλικα και γλυκύτατα, έτοιμα να κλέψουν καρδιές.

Όπως κι ο/η μικρούλης/μικρούλα σας, τα λινά πουγκιά με ζωάκια της ζούγκλας (μωρά) που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι σούπερ χαριτωμένα κι έτοιμα να συντροφεύσουν τη σημαντική ημέρα που το παιδάκι σας θα εισέρθει στους κόλπους της Εκκλησίας.

Τα λινά πουγκάκια διατίθενται σε συσκευασία των 12 τεμαχίων.

Λινό πουγκί με μωρό ζέβρα για την μπομπονιέρα της βάπτισης. Το ξέρατε ότι ένα μωρό ζέβρας μπορεί να τρέχει γρήγορα ακόμη κι αν είναι μερικών ωρών;

  • Χαρούμενη μαϊμουδίτσα σε λινό πουγκί για την μπομπονιέρα της βάπτισης.
  • Πουγκί με τιγράκι για το δικό σας μικρό τιγράκι που βαπτίζεται σύντομα.
  • Μωρό ελεφαντάκι σε σιέλ απόχρωση για την μπομπονιέρα της βάπτισης.
  • Σχέδιο καμηλοπάρδαλη για μια πολύχρωμη μπομπονιέρα βάπτισης σε πουγκί (14 x 18cm).
  • Μωρό λιονταράκι σε πουγκί για μια μπομπονιέρα βάπτισης που θα ξεχωρίσει.
  • Δίχρωμο λινό πουγκάκι με σχέδιο ζέβρα (μωρό) για την μπομπονιέρα της βάπτισης.

Μια νεογέννητη καμηλοπάρδαλη έχει ύψος 1,5 μέτρα και βάρος 55 κιλά. Εντυπωσιακό; Τα ιδιαίτερα αυτά ζώα με το μακρύ λαιμό είναι ιδιαιτέρως φιλήσυχα και σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή των μικρών σας καλεσμένων με τη χαρούμενη και πολύχρωμη απόδοσή τους.

Συνδυάζεται με κορδέλα βαμβακερή με γαζί (ούγια) σε εκρού και σιέλ ή με κορδόνι βαμβακερό σε σοκολατένια απόχρωση. Συνδυάζεται με κορδέλα βαμβακερή με γαζί (ούγια) σε εκρού και σιέλ ή με κορδόνι βαμβακερό σε σοκολατένια απόχρωση.

Λιονταράκι, μαϊμού, ελεφαντάκι, τίγρη, καμηλοπάρδαλη ή ζέβρα, τα λινά πουγκάκια με ζώα της ζούγκλας (μωρά), προσφέρονται για πολλούς όμορφους συνδυασμούς με κορδέλες ή κορδόνια, αναλόγως και το συνολικό ύφος που επιθυμείτε. Εμείς προτείνουμε κορδέλα βαμβακερή με γαζί (ούγια) σε εκρού και γκρι ή κορδόνι βαμβακερό σε σοκολατένια απόχρωση.

Λινά δίχρωμα πουγκιά (14 x 18cm) με ζώα της ζούγκλας (μωρά) για μια μπομπονιέρα που θα ξεχωρίσει.

Πουγκιά με ζωάκια της ζούγκλας (μωρά), λοιπόν, για μια μπομπονιέρα βάπτισης τρυφερή, χαρούμενη και σούπερ κατάλληλη για το δικό σας γλυκό μωρό.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
311380 Εκρού Λινό Πουγκί με Ζωάκια Ζούγκλας 14x18cm | 12τεμ. 1,40 € 16,80 €
092084 Κορδέλα Βαμβακερή Γαζί Ούγια 12mm x 23m 7,40 €
232748 Κορδόνι Βαμβακερό 4mm x 25m 9,30 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments