Ρομαντικό ύφος με DIY τελάρο κεντήματος και σεμεδάκι.

Γαμήλιο ρομαντικό ύφος με τελάρα κεντήματος και σεμεδάκια

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Γάμος, Θέματα, Υλικά

Τα τελάρα κεντήματος έχουν εξελιχθεί σε trend. Χρήσιμα για ένα σωρό δημιουργικά project (κάδρα, μπομπονιέρες, διακοσμητικά αντικείμενα για το τραπέζι ευχών κα.), δημιουργούν ρετρό ατμόσφαιρα και είναι σούπερ κατάλληλα για αρχάριους που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον DIY σύμπαν.

Σε αυτήν την ανάρτηση, σας παρουσιάζουμε τελάρα κεντήματος σε δυο διαστάσεις (127mm και 203mm), συνδυασμένα με βαμβακερά σεμεδάκια (15cm ή 22,5 cm) σε εκρού ή λευκό, ιδανικά για τον στολισμό και τη διακόσμηση του γάμου σας. Φανταστείτε τα να στολίζουν το τραπέζι ευχών ή τον χώρο της δεξίωσης και στη συνέχεια να αποτελούν ένα υπέροχο χειροποίητο διακοσμητικό στοιχείο στο υπνοδωμάτιο σας.

Τελάρο κεντήματος σε δυο μεγέθη, συνδυασμένο με βαμβακερό σεμεδάκι σε εκρού ή λευκό.

Ο ρομαντικός τους χαρακτήρας, η πρωτοτυπία και το “χαλαρό”, απροσποίητο ύφος τους σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας που ίσως πάρουν ιδέες και για την διακόσμηση του σπιτιού τους.

Φυσικά δεν υπάρχει περιορισμός στο σεμεδάκι, Αν για παράδειγμα θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ιδέα για τον στολισμό της βάπτισης, μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε ένα πολύχρωμο ύφασμα, να κολλήσετε ή και να κεντήσετε ακόμη το αρχικό του ονόματος του μικρού ή της μικρής σας και να δημιουργήσετε έτσι υπέροχα DIY διακοσμητικά που θα κάνουν τους πάντες να χαμογελάσουν με την πρωτοτυπία τους.

Ρομαντικό ύφος με DIY τελάρο κεντήματος και σεμεδάκι.

Το μικρό μέγεθος με το σεμεδάκι μπορεί, τέλος, κάλλιστα να γίνει και μια πολύ ιδιαίτερη μπομπονιέρα για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

Για τελάρα κεντήματος για όλες τις χρήσεις πατήστε εδώ.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
120420 Τελάρο Μπαμπού 127mm 2,80 €
120404 Τελάρο Μπαμπού 203mm 3,10 €
269063 Σεμεδάκι Βαμβακερό 15cm | πακέτο 2τεμ. 2,90 € 5,80 €
269064 Σεμεδάκι Βαμβακερό 22.5cm | πακέτο 2τεμ. 5,50 € 11,00 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017