Πουγκί με σχέδιο μικρός Κύριος και Σκαραβαίος

Πουγκί με σχέδιο μικρός Κύριος και Σκαραβαίος

NewmanDIY υλικά, Βάπτιση, Υλικά

Το αγοράκι σας μεγαλώνει γρήγορα κι είναι κιόλας έτοιμος να βαπτιστεί. Οι ετοιμασίες πολλές κι ο ενθουσιασμός μεγάλος όπως επίσης και το άγχος. Τι μπομπονιέρες να διαλέξω; Πού θα γίνει η δεξίωση; Θα κλάψει πολύ ο μικρός; Σίγουρα δεν μπορούν όλα να προβλεφθούν. Η συμβουλή μας, κάντε focus σε αυτά που μπορείτε να ελέγξετε. Διαλέξτε ένα θέμα γύρω από το οποίο θα κινηθείτε θεματικά και κάντε έτσι χίλιες φορές πιο εύκολες όλες τις αποφάσεις.

Το θέμα του μικρού Κυρίου, είναι πολύ δημοφιλές και μπορεί να καλύψει μεγάλη γκάμα του στολισμού. Εμείς σας παρουσιάζουμε το πουγκί από καραβόπανο Μικρός Κύριος με κεντημένο σχέδιο (μουστάκι, καπέλο και γυαλιά). Συνδυασμένο με κορδέλα γκρο σε καφέ (γαζί), δημιουργεί μια κομψή και ιδιαίτερη μπομπονιέρα που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Το πουγκί σκαραβαίος, είναι για τα αγοράκια που λατρεύουν τα αυτοκίνητα κι είναι μέρος μια θεματικής που δίνει άπειρες επιλογές για τον στολισμό. Το κεντημένο αυτοκινητάκι είναι σε έντονη κόκκινη απόχρωση και συνδυάστηκε επίσης με κόκκινη κορδέλα γκρο (γαζί) δημιουργώντας έντονο κοντράστ με το πουγκί από καραβόπανο σε ανοιχτό μπεζ χρώμα.

Διαλέξτε την μπομπονιέρα που ταιριάζει πιο πολύ στο μικρό σας αντράκι και στήστε ολόκληρη τη βάπτιση γύρω από το κεντρικό τους θέμα: μικρός Κύριος ή Σκαραβαίος (αυτοκινητάκι).

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
095208 Κορδέλα Gros με Γαζι 15mm x 50m 9,90 €
311299 Πουγκί Μπεζ Καραβόπανο με Καπέλο & Μουστάκι 14 x 18cm | πακέτο 10τεμ. 1,75 € 17,50 €
311300 Πουγκί Μπεζ Καραβόπανο με Σκαραβαίος Κοκκίνο 14 x 18cm | πακέτο 10τεμ. 1,75 € 17,50 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017