Πολύχρωμα ξύλινα παιδικά παιχνίδια

Πολύχρωμα ξύλινα παιδικά παιχνίδια

NewmanDIY υλικά, Διάλειμμα, Υλικά, Υλικά για εποχιακά, Χριστούγεννα

Αγαπάμε τα παραδοσιακά ξύλινα παιδικά παιχνίδια γι’ αυτό και κάθε χρόνο φροντίζουμε να φέρνουμε στο κατάστημά μας, τα πιο όμορφα, πολύχρωμα, ξύλινα παιχνίδια που θα δείτε να κυκλοφορούν στην αγορά. Τηρώντας όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές, όπως αυτές ισχύουν για τα αντικείμενα με τα οποία έρχεται σε επαφή το μικρό μας, τα ξύλινα παιχνίδια μας μπορούν να βρουν πολλές χρήσεις πέραν της προφανούς στην ζωή του παιδιού σας. Από αναμνηστικά δωράκια στο παιδικό πάρτι και DIY μπομπονιέρες βάπτισης μέχρι στολίδια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν σας παρουσιάζουμε με χαρά τις πανέμορφες ξύλινες σβούρες μας και τα χαριτωμένα ξύλινα γιογιό με ζώα του δάσους.

Μικρά πολύχρωμα ξύλινα σβουράκια για ατελείωτο παιχνίδι.

Η σβούρα ή φούρλα (όπως την αποκαλούν στην Μακεδονία), με την τεράστια ιστορία που πάει πολύ πίσω στους αιώνες, αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών σε πολλούς πολιτισμούς, καταφέρνει ακόμη και σήμερα να μαγεύει τα παιδιά με τους πολύχρωμους στροβιλισμούς της. Σε τρεις παραλλαγές: μικρά σβουράκια σε κόκκινο, κίτρινο, μπλε και πράσινο (διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων), τα χαριτωμένα σβουράκια κλόουν με τις υπέροχες λεπτομέρειες και τέλος οι δίχρωμες πλατιές χρωματιστές σβούρες (μπλε-μαύρο, κόκκινο-μαύρο, κίτρινο-μαύρο και πορτοκαλί-μαύρο).

Ξύλινα γιογιό με σχέδιο ζώα του δάσους σε υπέροχους χρωματισμούς.

Το γιογιό, το δεύτερο αρχαιότερο παιχνίδι στον κόσμο (μετά τις κούκλες) κι αγαπημένο παιχνίδι του Ναπολέοντα παρακαλώ, παραμένει ακόμη σήμερα σούπερ δημοφιλές. Και τα ξύλινα γιογιό μας με ζώα του δάσους θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους με τα χαριτωμένα τους σχέδια και τα εντυπωσιακά τους χρώματα (σκαντζόχοιρος, αλεπού, κουκουβάγια, ελαφάκι κα.).

Ξύλινες σβούρες με σχέδιο κλόουν και υπέροχες λεπτομέρειες. Δίχρωμες πλατιές ξύλινες σβούρες σε κόκκινο-μαύρο, μπλε-μαύρο, κίτρινο-μαύρο και πορτοκαλί μαύρο.

Παίξτε με τα παιδιά σας και μιλήστε την γλώσσα τους, αφού το παιχνίδι αποτελεί τη «φυσική» γλώσσα των παιδιών, το πιο ισχυρό μέσο έκφρασής τους και αναπόσπαστη δραστηριότητα της καθημερινότητάς τους.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στον ακόλουθο πίνακα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
351023 Σβουράκια | πακέτο 10τεμ. 0,40 € 4,00 €
351026 Σβουράκια Κλόουν | πακέτο 4τεμ. 1,60 € 6,40 €
370221 Σβούρα 5εκ. Χρωματιστά | πακέτο 4τεμ. 1,20 € 4,80 €
349073 Ξύλινο Γιογιό με Σχέδια Ζώα Δάσους 2,10 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2017