Παραμυθένια μπομπονιέρα Πυργόσπιτο

Παραμυθένια μπομπονιέρα Πυργόσπιτο

NewmanDIY υλικά, My DIY day!, Βάπτιση, Υλικά

Ετοιμάζεστε να βαπτίσετε τον μικρό ή τη μικρή σας κι έχετε ξεμείνει από ιδέες; Τι θα λέγατε για μια πριγκιπική βάπτιση γεμάτη με όμορφες λεπτομέρειες και μπομπονιέρες με μαγικά Πυργόσπιτα που είναι ταυτόχρονα και κουμπαράδες; Σε κάθε καλό παραμύθι άλλωστε συναντάμε έναν Πύργο που παίζει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής. Από τη Ραπουνζέλ και τη Σταχτοπούτα μέχρι το όμορφο πριγκιπόπουλο που ξυπνάει την Ωραία κοιμωμένη ή το πριγκιπόπουλο που γίνεται το ίδιο Πύργος.

Μπομπονιέρα σε Πυργόσπιτο λοιπόν για τον μικρό ή τη μικρή σας που έχει ήδη αρχίσει να απολαμβάνει τα βρεφικά παραμύθια με τα οποία τον/την νανουρίζετε για να γλυκοκοιμηθεί.

Πριγκιπική μπομπονιέρα-κουμπαράς σε γαλάζιες αποχρώσεις.

Για τη δημιουργία τους, εκτός φυσικά των κουμπαράδων (Πυργόσπιτο με πρίγκιπα ή πριγκίπισσα), θα χρειαστείτε επιπλέον κορδέλα φιλντιρέ σε ροζ ή γαλάζιο, γάζα τετράγωνη (ροζ ή σιέλ) και φυσικά κουφέτα Χατζηγιαννάκης.

Μπομπονιέρα Πυργόσπιτο Princess για τη βάπτιση της μικρής σας πριγκίπισσας.

Εμπνευστείτε από το ύφος της παραμυθένιας αυτής μπομπονιέρας και δημιουργείστε έναν αντίστοιχο στολισμό σε ρομαντικούς τόνους που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας.

Μπομπονιέρα Πυργόσπιτο Prince, διακοσμημένη με υφασμάτινη γάζα και κορδέλα φιλντιρέ σε σιέλ χρώμα.

Μπομπονιέρα Πυργόσπιτο (κουμπαράς) με πρίγκιπα ή πριγκίπισσα και πολλές καρδούλες για εσάς και τον μικρό ή τη μικρή σας που ετοιμάζεται για την πρώτη του/ της μεγάλη βουτιά στον κόσμο.

Δείτε τους κωδικούς και τις τιμές στους ακόλουθους πίνακες:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
349123 Κουμπαράς Πυργόσπιτο Princess 5,50 €
349124 Κουμπαράς Πυργόσπιτο Prince 5,50 €
094095 Κορδέλα Φιλντιρέ 7mm x 30m 4,20 €
221139 Γάζα Τετράγωνη Σιέλ 24x24cm | πακέτο 25τεμ. 0,29 € 7,25 €
221199 Γάζα Τετράγωνη Ροζ 24x24cm | πακέτο 25τεμ. 0,29 € 7,25 €

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν, συνεπώς για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Για άμεση εξυπηρέτηση και παραγγελίες παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο τηλ: 210-3228180.

Όλα τα υλικά που βλέπετε στις εικόνες επάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα NewMan στη Θησέως στο Σύνταγμα. Δες πού θα βρεις το κατάστημα Newman στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Φωτογραφίες Newman Co © 2018

Leave your idea or comments